BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Αυξητική στήθους - όσο νεότερη τόσο καλύτερα

Αυξητική Στήθους από την ηλικία των 20; Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο!

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για αυξητική στήθους; Η αυξητική στήθους αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις που συμβάλλει εξίσου στη βελτίωση της εμφάνισης μιας γυναίκας αλλά και στην τόνωση της αυτοπεποίθησης. Ως τώρα, οι γυναίκες που αποφάσιζαν να κάνουν αυτή την αλλαγή ήταν ηλικίας 30-40 με σκοπό να ανακτήσουν το χαμένο όγκο και τη νεανικότητα του στήθους τους.

Όσο οι μέθοδοι της πλαστικής χειρουργικής απλοποιούνται και τα μέσα εξειδικεύονται, όλο και νεότερες γυναίκες (ηλικίας 20 με 25) αναζητούν να βελτιώσουν την εικόνα και τις αναλογίες τους, που τόσο πολύ συνδέονται με τον τρόπο που αισθάνονται. Στην ερώτηση “Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και σε ποια ηλικία μπορώ να κάνω αυξητική στήθους” η απάντηση είναι μια : Όταν το θέλεις πολύ και νιώθεις συναισθηματικά έτοιμη!

Η αυξητική στήθους -ανά ηλικία- εξελίσσεται

Στις πιο ώριμες ηλικίες η αυξητική έρχεται να προσφέρει λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την επίδραση του χρόνου πάνω στο σώμα. Στις νεαρές γυναίκες της σύγχρονης εποχής πολύ συχνά παρατηρείται το φαινόμενο της υποπλασίας (μικρό μέγεθος μαστών) ή της ανισομαστίας (στήθη διαφορετικού μεγέθους ή σχήματος). Η αυξητική έρχεται να δώσει οριστική λύση σε αυτά τα αισθητικά προβλήματα.

Ένας συχνός προβληματισμός που μπορεί να σε απασχολεί είναι το μέγεθος και η θέση της τομής και κατά πόσο αυτή θα σου αφήσει ένα ευδιάκριτο σημάδι μετά την επέμβαση. Με το μοναδικό συνδυασμό εργαλείων και τεχνικών, η διαδικασία Motiva MinimalScar® επιτρέπει στον πλαστικό να εισάγει τα ειδικά ενθέματα Motiva Implants® δημιουργώντας τομές μικρότερες από 2,5 cm – (περίπου το μισό μέγεθος από αυτό που συνηθίζεται στις πιο παραδοσιακές τεχνικές) . Τα Motiva Implants® είναι τα πιο εύκαμπτα ενθέματα λόγω του προηγμένου τζελ που περιέχουν και είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να εισάγονται μέσω μικροσκοπικών τομών.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν σε νεαρή ηλικία, ότι η αυξητική στήθους συνοδεύεται από πόνους που κρατούν 2-3 εβδομάδες, κορσέδες ή επιδέσμους που σφίγγουν ασφυκτικά, σωληνάκια στο μαστό, μελανιές και μώλωπες σε όλη την περιοχή του στήθους και καθήλωση στο κρεβάτι. Όλα αυτά είναι λογικό να σε αποτρέπουν και να σε απομακρύνουν από τη επιθυμία να αποκτήσεις το στήθος που ονειρεύεσαι.

Όμως χάρη στις νέες τεχνικές και μεθόδους όλες αυτές οι δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν.

Πες αντίο στον πόνο!

Συγκεκριμένα, ο πλαστικός χειρουργός με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων εργαλείων προετοιμάζει τη θήκη όπου θα μπει το ένθεμα της σιλικόνης στον μαστό τελείως ατραυματικά (δεν χάνεται σχεδόν καθόλου αίμα κατά την διάρκεια του χειρουργείου). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η οποιαδήποτε κάκωση στους ιστούς. Ελάχιστο χειρουργικό τραύμα, σημαίνει ελαχιστοποίηση του πόνου μετά το χειρουργείο καθώς και ελαχιστοποίηση εκχυμώσεων (μελανιές) μετά το χειρουργείο. Είναι πάγια αρχή αυτής της νέας τεχνικής η πλήρης αποφυγή χρήσης των δαχτύλων του χειρουργού (No touch) για την παρασκευή της θήκης γιατί μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη κάκωση ή αιμορραγία στους ιστούς, με επακόλουθο τον έντονο πόνο ή την αργή ανάρρωση μετεγχειρητικά.

Αυτή η τεχνική προϋποθέτει προσεκτική μελέτη και σχεδιασμό πριν το χειρουργείο, με ειδικές μετρήσεις που πραγματοποιεί ο πλαστικός χειρουργός στο στήθος, πριν καταλήξει στο είδος και στο μέγεθος του ενθέματος που θα τοποθετήσει. Το χειρουργείο διαρκεί ως μια ώρα και γίνεται υπό γενική αναισθησία και η τομή γίνεται συνήθως στην υπομάστιο αύλακα, όπου έχει την καλύτερη επούλωση και δεν τραυματίζεται καθόλου ο μαζικός αδένας. Έτσι, η επέμβαση δεν επηρεάζει καθόλου την ικανότητα θηλασμού στο μέλλον. Μπορεί αυτό να μην σε απασχολεί τώρα λόγω της μικρής ηλικίας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζεις από τώρα!

Λόγω της ατραυματικής τεχνικής αυξητικής στήθους δεν υπάρχουν παροχετεύσεις (σωληνάκια) στο μαστό, ούτε κορσέδες στο στήθος, ούτε περιορισμοί στις κινήσεις των χεριών. Έτσι ακόμη και αμέσως μετά το χειρουργείο μπορείς με άνεση να σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά χωρίς δυσκολία στην κίνηση. Η τεχνική αυτή χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και μεγάλο σεβασμό στους ιστούς. Λόγω του προσεκτικού σχεδιασμού πριν από το χειρουργείο και την τελείως ατραυματική τεχνική, μπορείς να επιστρέψεις στο σπίτι με ασφάλεια μόλις 6 ώρες μετά το χειρουργείο και να επανενταχθείς σχεδόν αμέσως στην καθημερινότητα σου. Την ίδια μέρα μπορείς να βγεις για φαγητό ενώ μπορείς να οδηγήσεις σε 3-5 ημέρες. Το όποιο αίσθημα πόνου, αν υπάρξει, αντιμετωπίζεται με κοινά αναλγητικά στο σπίτι.

Το κόστος της αυξητικής στήθους;

Τέλος, το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης, όπως της πλαστικής στήθους, εξαρτάται από μία σειρά παραμέτρων και μερικώς – ανάλογα με τις επιλογές και τις ανάγκες ανά ηλικία – μπορεί να διαφοροποιηθεί. Η τελική τιμή που διαμορφώνεται είναι πάντα λογική και προσιτή εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών που παρέχονται από τα χέρια του έμπειρου ειδικού πλαστικού χειρουργού.

Σε κάθε περίπτωση αναζητήστε τον ειδικό πλαστικό χειρουργό για να συζητήσετε τις νεότερες μεθόδους και τεχνικές και να σας κατευθύνει εκείνος στην ιδανική για εσάς θεραπεία.

STAR blog
Αυξητική Στήθους από την ηλικία των 20; Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο! 3

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Παπαϊωάννου θα σας συμβουλέψει προσωπικά για ό,τι σας απασχολεί

beauty-has-no-filter-blog

2 Απαντήσεις

  1. Έχω κάνει 3 φορές πλαστική στο στήθος και έχω θέμα θέμα ήθελα να ρο συζητήσουμε !
    Όπως και θα ήθελα να μάθω αν ένα κορίτσι -6 χρόνων μπορεί να κάνει πλαστική στο στήθος !
    Ευχαριστω

    1. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Όσον αφορά στο κορίτσι 6 ετών, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να γίνει πλαστική στο στήθος, εκτός αν πρόκειται για κάποιον τραυματισμό ή βαριά δυσπλασία.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..