Επεμβάσεις Σώματος

Οι επεμβάσεις σώματος που πραγματοποιούνται αποσκοπούν στο να βελτιώσουν τις σωματικές αναλογίες και να επαναφέρουν τις αρμονικές καμπύλες στο σώμα. Προτού πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις σώματος, κάθε περιοχή εξετάζεται ξεχωριστά. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε την ορθότερη τεχνική, με βάση την προϋπάρχουσα χαλάρωση του δέρματος και τις ανατομικές ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τη λιπογλυπτική, ενώ σε άλλες τη μεταφορά λίπους, ώστε ουσιαστικά να σμιλέψουμε το σώμα στα σημεία που πρέπει.

Όταν αντιμετωπίζουμε τη χαλάρωση, χρησιμοποιούμε την κατάλληλη τεχνική που θα μας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τις λιγότερες μετεγχειρητικές ουλές και με το μικρότερο χρόνο αποκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση οι επεμβάσεις σώματος στοχεύουν στη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος, χωρίς παραμορφώσεις και μεγάλες ουλές και ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για χρόνια. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Παπαιωάννου βρίσκεται δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Πραγματικά Περιστατικά

Επεμβάσεις Σώματος

Λιποαναρρόφηση κοιλίας και διόρθωση γυναικομαστίας

Πριν & Μετά

Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Πριν την Επέμβαση

Πριν

Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Μετά την Επέμβαση

Μετά

Φύλο
Άντρας
Βάρος
102
Ύψος
183
Ηλικία
32
Νεαρός ηλικίας 32 ετών προσήλθε για να εκτιμήσουμε την υπερλίπωση που τον ενοχλούσε στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς και τη γυναικομαστία που εμφανίστηκε κατά την εφηβεία και επέμενε και στην ενήλικο ζωή. Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε ιδιοπαθής γυναικομαστία 2ου βαθμού καθώς και γενικευμένη υπερλίπωση της κοιλιακής χώρας. Ο ασθενής επιθυμούσε την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του, χωρίς τη χρήση εξωγενών ενθεμάτων και με βασικό...
Κοιλιοπλαστική και λιποαναρρόφηση

Πριν & Μετά

Κοιλιοπλαστική και Λιποαναρρόφηση Πριν την Επέμβαση 1

Πριν

Κοιλιοπλαστική και Λιποαναρρόφηση Αποτέλεσμα Μετά την Επέμβαση 1

Μετά

Φύλο
Γυναίκα
Βάρος
54
Υψος
162
Ηλικια
42
Ταυτόχρονη κοιλιοπλαστική και λιποαναρρόφηση Bodyjet στα πλαίσια ενός Mommy makeover
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..