Επεμβάσεις Προσώπου

Οι αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου απαιτούν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία με συνεχή παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι πάντα το επιθυμητό. Η μοντέρνα πλαστική χειρουργική μας προσφέρει τόσο τεχνικές αντιγήρανσης του προσώπου, όσο και δυνατότητες τροποποίησης χαρακτηριστικών του προσώπου, ώστε να αποκτασταθεί η αρμονία.

Οι αντιγηραντκές χειρουργικές θεραπείες αποσκοπούν στη διόρθωση της χαλάρωσης που εμφανίζεται στο πρόσωπο με την πάροδο της ηλικίας, με κύριο γνώμονα τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης, χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι μια λεπτή ισορροπία που πετυχαίνεται με την εμπειρία και τη συνεχή ενασχόληση με το αντικείμενο. Τόσο το λίφτινγκ προσώπου, το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου, η βλεφαροπλαστική και οι υπόλοιπες επεμβάσεις, γίνονται διατηρώντας πάντα τα αρχικά χαρακτηριστικά του προσώπου, αποφεύγοντας υπερβολές και παραμορφώσεις, αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας ένα μακρόχρονο αποτέλεσμα.

Επεμβάσεις όπως η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική, τα εμφυτεύματα, η θυληκοποίηση ή αρρενοποίηση του προσώπου κ.α. αποσκοπούν στο να διορθωθούν τυχόν ατέλειες του προσώπου και να αποκατασταθεί αρμονία στις αναλογίες, χωρίς να χαθεί η ταυτότητα του ατόμου. Στις επεμβάσεις αυτές σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα του κάθε προσώπου και επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να μην αλλοιωθεί η ταυτότητα του ατόμου.

Πραγματικά Περιστατικά

Επεμβάσεις Προσώπου

Λιφτινγκ προσώπου

Πριν & Μετά

Lifting Προσώπου σε Γυναίκα Άνω των 60 Πριν την Επέμβαση

Πριν

Lifting Προσώπου σε Γυναίκα Άνω των 60 Μετά την Επέμβαση

Μετά

Φύλο
Γυναίκα
Βάρος
62
Ύψος
165
Ηλικία
57
Ολικό λίφτινγκ προσώπου, συμπεριλαμβάνοντας λίφτινγκ παρειών και τραχήλου, ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου, βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων
Βλεφαρόπτωση

Πριν & Μετά

Βλεφαρόπτωση περιστικό-πριν την επέμβαση

Πριν

Βλεφαρόπτωση το αποτέλεσμα της επέμβασης

Μετά

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Φύλο
Άντρας
Βάρος
74
Υψος
177
Ηλικία
20
Διόρθωση βλεφαρόπτωσης
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..