Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και είμαι απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια. Εισήλθα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με πανελλαδικές εξετάσεις και φοίτησα εξολοκλήρου στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μετά τις σπουδές μου ολοκλήρωσα την αγροτική μου θητεία στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής στο τμήμα της χειρουργικής.

Στη συνέχεια ξεκίνησα την ειδικότητά της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, στο κρατικό νοσοκομείο της Pirmasens, στα νοσοκομεία Asklepios Wandsbek του Αμβούργου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαγδεβούργου και στην κρατική κλινική του Braunschweig. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής μου εργάστηκα ως ειδικός-υποδιευθυντής στην κλινική του Braunschweig, με πεδίο εξειδίκευσης την ανάπλαση του μαστού μετά από καρκίνο και την αισθητική χειρουργική.

Παρέμεινα στη Γερμανία συνολικά εννέα χρόνια και συμμετείχα σε επιστημονικές έρευνες, ενώ παράλληλα εκπόνησα διδακτορική διατριβή (Dr. Med.) στην κλινική του Μαγδεβούργου. Ασχολούμαι με την αισθητική χειρουργική του προσώπου, του στήθους και του σώματος, τη χειρουργική του μαστού, τη μικροχειρουργική και με την minimal invasive χειρουργική του χεριού και του καρπού και τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης και λιπογλυπτικής.

Από το 2013 εργάζομαι ως πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Χρουσαλά, η οποία εργάζεται ως συμβολαιογράφος στη Θεσσαλονίκη.