Επανορθωτική Χειρουργική

Η πλαστική χειρουργική εμφάνισε τεράστια εξέλιξη κατά τη διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων, στην προσπάθεια των τότε χειρουργών να αντιμετωπίσουν τα χιλιάδες πολεμικά τραύματα και να αποκαταστήσουν τους στρατιώτες όσο γινόταν πιο αποτελεσματικά. Τότε αναπτύχτηκαν πολλές τεχνικές αποκατάστασης, οι οποίες χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα. Στα πλαίσια της επανορθωτικής χειρουργικής ανήκει και η χειρουργική άκρας χειρός, η οποία παραδοσιακά ανά τον κόσμο βρίσκεται στα χέρια πλαστικών χειρουργών.

Το επόμενο άλμα της πλαστικής χειρουργικής έγινε τη δεκαετία του 80, με την ενσωμάτωση των μικροχειρουργικών τεχνικών στην πλαστική χειρουργική. Η μικροχειρουργική μας επιτρέπει να μεταφέρουμε αιματούμενους ιστούς από ένα μέρος του σώματος σε άλλο, είτε για να αποκαταστήσουμε ελλείμματα δέρματος και μαλακών μορίως, είτε για να δημιουργήσουμε καινούριο στήθος μετά από μαστεκτομή. Οι νέες αυτές τεχνικές, καθώς και άλλες μοντέρνες μέθοδοι μας επιτρέπουν να λύσουμε προβλήματα που για άλλες χειρουργικές ειδικότητες είναι δυσεπίλυτα.

Πραγματικά Περιστατικά

Επανορθωτική Χειρουργική

Συνδακτυλία & Πολυδακτυλία

Πριν & Μετά

Συνδακτυλία και Πολυδακτυλία Πριν την Επέμβαση

Πριν

Συνδακτυλία και Πολυδακτυλία Μετά την Επέμβαση

Μετά

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Φύλο
Άντρας
Βάρος
14
Ύψος
95
Ηλικία
2
Διόρθωση συνδακτυλίας και πολυδακτυλίας σε παιδί 2 ετών
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..