Επανορθωτική Χειρουργική

Η επανορθωτική χειρουργική είναι μια εξειδικευμένη κλινική κατηγορία της χειρουργικής που ασχολείται με την αποκατάσταση και την αναδόμηση ελλείψεων, ανωμαλιών και την ανακατασκευή λειτουργιών. Αυτό περιλαμβάνει την αποκατάσταση δομών και λειτουργιών του σώματος που μπορεί να έχουν πληγεί από τραύματα, καρκίνο, ελλείμματα γενετικής φύσης ή άλλες παθήσεις. Η επανορθωτική χειρουργική εμφάνισε τεράστια εξέλιξη κατά τη διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων. Αρκετά συχνή ήταν η παρουσία της στην προσπάθεια των τότε χειρουργών για αποτελεσματική αντιμετώπιση και αντιμετώπιση των χιλιάδων τραυμάτων που είχαν υποστεί οι στρατιώτες. Τότε η επανορθωτική χειρουργική ανέπτυξε πολλές τεχνικές αποκατάστασης, οι οποίες χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η χειρουργική άκρας χειρός, την οποία παραδοσιακά ανά τον κόσμο αναλαμβάνει ένας πλαστικός χειρούργος.

Η Αναγέννηση στην Επανορθωτική Χειρουργική

Το εξελικτικό άλμα στην επανορθωτική χειρουργική εμφανίστηκε κατά τη δεκαετία του ’80 με την ενσωμάτωση των μικροχειρουργικών τεχνικών στην πλαστική χειρουργική. Η μικροχειρουργική επιτρέπει τη μεταφορά αιματούμενων ιστών από ένα μέρος του σώματος σε ένα άλλο, επιτρέποντας την αποκατάσταση ελλείμματος δέρματος και μαλακών ιστών. Επιπλέον, διευκολύνει τη δημιουργία νέου στήθους μετά από μαστεκτομή. Αυτές οι καινοτόμες τεχνικές, σε συνδυασμό με άλλες σύγχρονες μεθόδους, επιτρέπουν στους χειρουργούς να αντιμετωπίζουν προκλήσεις που άλλες χειρουργικές ειδικότητες θεωρούν ανυπέρβλητες. Οι σύγχρονες εξελίξεις στην επιστήμη της ιατρικής επιτρέπουν την εντυπωσιακή αναζωογόνηση και αποκατάσταση, αναδεικνύοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες της ανορθωτικής χειρουργικής στην αντιμετώπιση πολύπλοκων ιατρικών προβλημάτων.

Πραγματικά Περιστατικά

Επανορθωτική Χειρουργική

Συνδακτυλία & Πολυδακτυλία

Πριν & Μετά

Συνδακτυλία και Πολυδακτυλία Πριν την Επέμβαση

Πριν

Συνδακτυλία και Πολυδακτυλία Μετά την Επέμβαση

Μετά

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Φύλο
Άντρας
Βάρος
14
Ύψος
95
Ηλικία
2
Διόρθωση συνδακτυλίας και πολυδακτυλίας σε παιδί 2 ετών
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..