Therapeies-Proswpou_laser-peeling

Laser Peeling

Με μια ματιά
Κόστος Laser Peeling

Με το laser peeling γίνεται μια ελεγχόμενη απόξεση του δέρματος του προσώπου, δίνοντας λύση σε προβλήματα όπου άλλες μέθοδοι αντιγήρανσης υστερούν. Μπορούμε να διορθώσουμε:

 • ψιλές ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο
 • σημάδια ακμής
 • ρυτίδες καπνιστή γύρω από το στόμα
 • ρυτίδες και χαλάρωση των βλεφάρων
 • μελαγχρωματικές κηλίδες
 • επιφανειακή χαλάρωση του προσώπου

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της θεραπείας με λεϊζερ στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  Για ποιούς είναι κατάλληλη η θεραπεία

  Το λέϊζερ διοξειδίου του άνθρακα ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων ablative laser, δηλαδή λέιζερ τα οποία προκαλούν εξάτμιση του νερού και παράλληλα και των ιστών. Το λεϊζερ αυτό αρχικά εξελίχτηκε ως χειρουργικό Laser, διότι έχει τη δυνατότητα να κόβει τους ιστούς όπως το νυστέρι. Σήμερα το λεϊζερ διοξειδίου χρησιμοποιείται με το fractional σύστημα, με το οποίο η ακτίνα του μοιράζεται εξίσου σε μια επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας ένα ελεγχόμενο έγκαυμα των επιφανειακών στοιβάδων, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.


  Τεχνικές

  Με την τεχνική αυτή είναι δυνατή η τεχνητή απολέπιση του δέρματος, γεγονός που οδηγεί μετά από ένα διάστημα 4-6 εβδομάδων στην παραγωγή νέου δέρματος, το οποίο είναι ποιοτικά και αισθητικά ανώτερο του προηγούμενου. Το LASER αυτό το χρησιμοποιούμε συχνά είτε από μόνο του για την απολέπιση-αναζωογόνηση του δέρματος, είτε σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις όπως αυτής του facelift και της βλεφαροπλαστικης προκειμένου να βελτιώσουμε περιοχές δέρματος που δε μπορούν να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.

  STAR blog
  Laser Peeling 2

  Μια προτεινόμενη θεραπεία, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Εγκεκριμένη ασφάλεια και ορατό αποτέλεσμα, από την πρώτη συνεδρία.


  Μετά τη θεραπεία με λέϊζερ

  Μετά τη θεραπεία εφαρμόζεται ειδική αντιμικροβιακή κρέμα για 1 εβδομάδα και στην αρχή υπάρχουν έντονες κοκκινίλες, οι οποίες υποχωρούν σε διάστημα 2-3 εβδομάδων.

  Αποτελέσματα θεραπείας με λέϊζερ

  Τα τελικά αποτελέσματα είναι αισθητά μετά την 6η εβδομάδα. Αν και έχουν αναπτυχτεί πολλά διαφορετικά LASER που παρέχουν παρόμοια αποτελέσματα, η χρήση του διοξειδίου του άνθρακα είναι αναντικατάστατη.

  6 Απαντήσεις

  1. Ενδείκνυται το laser αυτό για τοπική εφαρμογή για την αντιμετώπιση ρινοπαρειακών αυλακών? Είμαι 39-40, το δέρμα μου είναι πολύ καθαρό & σχετικά αρκετά νεανικό, πρόσφατα όμως έχω σχηματίσει, κάπως απότομα, μετά απο κάποια απώλεια κιλών που είχα & αλλά & λόγω του κατασκευαστικά μακρόστενου λεπτού κρανίου μου, έντονες ρινοπαρειακές αύλακες (οι γραμμές που ξεκινούν από κάτω από την μύτη, πλαισιώνουν το στόμα & φτάνουν σχεδόν μέχρι το πιγούνι) & παρότι επέστρεψα στα κιλά μου, αυτές παρέμειναν ιδιαίτερα έντονες σαν χαρακιές, σαν άδειασμα. Δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα των fillers, λόγω του προσωρινού αποτελέσματος που έχουν, αλλά κυρίως φοβούμενη για περαιτέρω χαλάρωση στην περιοχή αυτή που ίσως προκαλέσουν τα ενθέματα αυτά. Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές θεραπείας ή βελτίωσης τους? Ευχαριστώ.

   1. Το laser θα έχει ελάχιστο η καθόλου αποτέλεσμα στις ρινοπαρειακές, διότι ο μηχανισμός εμφάνισης αφορά τη χαλάρωση και την απώλεια όγκου και όχι το δέρμα. Τα filler στις ρινοπαρειακές είναι σχετικά ξεπερασμένη μέθοδος και δεν ενδείκνυται. Το πρόβλημα διορθώνεται επαναφέροντας τον όγκο στη θέση του, είτε έμμεσα με filler στα ζυγωματικά ή άμεσα με διόρθωση της χαλάρωσης, με νήματα ή με λίφτινγκ.

  2. Για λεπτές ρυτίδες μετώπου και στο μεσόφρυο κ κάτω απο τα μάτια κ για βελτίωση της όψης της επιδερμίδας,καθ’ ότι εχω ανοιχτούς πόρους κ αρκετό σμίγμα θα βοηθούσε το λέιζερ?Κ σαν μια πρόληψη για χαλάρωση?Είμαι 38 χρονών κ τα 2 τελευταία χρόνια έχω δει χαλάρωση στις ρινοπαρειακες κ οπως βλέπω σε αυτό η καλύτερη λύση είναι οπως λέτε παραπάνω γέμισμα των ζυγωματικών,αλλα κ στο μεσόφρυο κ κατω απο τα μάτια κάνω πολύ εύκολα αρκετές ρυτίδες έκφρασης.Δεν θα ήθελα να αλλοίωσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου κ σαν μια αρχη σκεφτομουν το λειζερ..Ευχαριστώ.

   1. Το fractional laser βοηθάει πολύ στις λεπτές ρυτίδες και τους πόρους, ωστόσο δεν ενδείκνυται για την περίοδο του καλοκαιριού. Επίσης, στις ρινοπαρειακές δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Για την ηλικία σας και τα προβλήματα που περιγράφετε, εκτός από το laser ενδείκνυται η θεραπεία με Dermapen, που είναι με μικροβελόνες και επίσης, όπως το fractional, προσφέρει μια ανάπλαση και λάμψη του δέρματος χωρίς να αλοιώνει τα χαρακτηριστικά.

  3. Είμαι 36 ετών με ρυτιδες στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη.. έχω φωτοευαίσθητο δέρμα λόγω αυτοανοσου συστηματικού λύκου..όπως έχω και το σημάδι της πεταλούδας αλλά πολύ αχνό..μπορώ να κάνω κάποια θεραπεία για τις ρυτίδες;

   1. Οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση όταν υπάρχει αυτοάνοσο του δέρματος, ειδικά λύκος, ενέχει κινδύνους και θα πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον ρευματολόγο. Γενικά πάντως το αποφεύγουμε

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..