Θεραπείες Σώματος

Οι θεραπείες σώματος αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πλαστικής χειρουγικής και της αισθητικής! Είναι μέρος μιας ολιστικής προσέγγισης στην φροντίδα του εαυτού και αφορούν γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών. Με την πάροδο του χρόνου καθώς και λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως διατροφή, ρύπανση και στο κλίμα, παρατηρούνται κάποιες αλλαγές τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Αυτό έχει συχνά ως αποτέλεσμα η αυτοεικόνα μας να υποβαθμίζεται και η αυτοπεποίθεση να πέφτει. Εδώ έρχονται να δώσουν τη λύση οι θεραπείες σώματος και προσώπου. Αυτές αποτελούν μη επεμβατικές παρεμβάσεις με μόνιμα ή και προσωρινά αποτελέσματα, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν μακροπρόθεσμα ζητήματα όπως η κυτταρίτιδα, οι ρυτίδες προσώπου, το τοπικό λίπος, χαλάρωση κλπ.

Πλήθος από θεραπείες σώματος για να επιλέξετε!

Οι θεραπείες σώματος όπως αναφέρθηκε και παραπάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κάθε ηλικία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Πάντα λοιπόν με γνώμονα τον ασθενή και τις επιθυμίες του, στο ιατρικό μας κέντρο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες σώματος που αφορούν διαφορετικούς τομείς της δερματολογίας και της αισθητικής. Η αποτρίχωση με laser, η σύσφιξη του σώματος με ραδιοσυχνότητες, η κρυολιπόλυση και οι θεραπείες ντεκολτέ είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές σας! Ο ίδιος ο πλαστικός χειρούργος και η ομάδα του είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας με βεβαιότητα και προσφέροντας σίγουρα αποτελέσ

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..