EMSculpt Neo Body Sculpting

EMS Sculpt Neo Σμίλευση Σώματος

H νέα προσθήκη EMSculpt Neo στον χώρο μας είναι γεγονός. Ο λόγος για το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα μηχάνημα για σμίλευση σώματος της BTL. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που διεγείρει τους μύες του σώματος και ταυτόχρονα μειώνει τον λιπώδη ιστό. Χάρη σε αυτές τις μοναδικές λειτουργίες του, πολύ σύντομα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα! Κάποια από αυτά είναι η μεγαλύτερη μυϊκή μάζα και το λιγότερο λίπος στα σημεία που εσείς επιθυμείτε, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το EMSculpt Neo, λοιπόν, αποτελεί την ιδανικότερη λύση για ένα σώμα που όχι μόνο θα φαίνεται αλλά και θα είναι καλλίγραμμο και υγιές. 


Τι είναι το EMSculpt Neo®; 

Το EMSculpt Neo είναι η τεχνολογική εξέλιξη του EMSculpt, μιας ήδη πετυχημένης και γνωστής εφαρμογής της εταιρίας BTL. Αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή και αποδεκτή καθώς προσφέρει θεαματικά και εγγυημένα αποτελέσματα με τη μέγιστη ασφάλεια. 

Η EMS βασίζεται στα εξειδικευμένα μαγνητικά πεδία, τα οποία διεγείρουν με έναν ειδικό αλγόριθμο τους μύες του σώματος, οδηγώντας σε σύσφιξη, τόνωση των μυών και απώλεια λίπους. Σε τι διαφέρει όμως η τεχνολογία του EMSculpt Neo από αυτή του προκατόχου του; Στο EMSculpt Neo εκτός από τα μαγνητικά πεδία, εφαρμόζεται ταυτόχρονα και ένα δεύτερο φάσμα ραδιοσυχνότητας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη λιπόλυση και σύσφιξη. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή δύο σε ένα, που μπορεί να βελτιστοποιήσει ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα σε σχέση με παλιότερα μηχανήματα EMS. 

emsculpt neo

Πώς λειτουργεί το EMSculpt Neo; 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με EMSculpt Neo τοποθετούμε και στερεώνουμε τις ειδικές κεφαλές πάνω στο σημείο που θέλουμε να διορθώσουμε. Από εκεί και έπειτα η διαδικασία γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Πιο συγκεκριμένα χάρη στην μοναδική τεχνολογία HIFEM του EMSculpt neo, προκαλούνται συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που φτάνουν μέχρι 20.000 ανά συνεδρία.

Σκεφτείτε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι αδύνατο να το πετύχει κανείς με τη συμβατική γυμναστική. Στη συνέχεια η έντονη αυτή διέγερση των μυών οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής τους μάζας και μείωση του τοπικού λίπους γύρω από το μυ. Αυτός για να ανταποκριθεί στις συσπάσεις αυτές αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις παρακείμενες λιποαποθήκες για εύρεση ενέργειας. 

Εκτός από τα μαγνητικά πεδία που διεγείρουν τους μύες, το EMSculpt Neo λειτουργεί ταυτόχρονα και με ραδιοσυχνότητες, οι οποίες αυξάνουν τη θερμοκρασία τοπικά και οδηγούν σε άμεση μείωση του τοπικού λίπους. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν λιπόλυση και προετοιμάζουν το μυ για να ανταποκριθεί καλύτερα στη διέγερση από τα μαγνητικά πεδία. Με το συνδυασμό αυτό πετυχαίνουμε τόσο πιο αποτελεσματική μείωση του λίπους, όσο και την καλύτερη μυική διέγερση 


Για ποιους είναι κατάλληλο το EMSculpt Neo;

Η θεραπεία EMSculpt Neo μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε άτομο που επιθυμεί μια μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξη, ωστόσο δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Πρακτικά βλέπουμε ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε άτομα με BMI κάτω του 40, χωρίς αυτό να είναι τελείως απόλυτο. Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Αντενδείξεις είναι η εγκυμοσύνη, βαριές καρδιολογικές παθήσεις ή βλάβες του δέρματος στην περιοχή που θα εφαρμοστεί.  

EMSculpt Neo - Λειτουργία με ραδιοσυχνότητες
emsculpt neo muscle more

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η εφαρμογή EMS είναι οι εξής

emsculpt simia efarmogis
 1. Κοιλιά 
 1. Πλαϊνά κορμού 
 1. Γλουτοί 
 1. Εσωτερικό μηρών 
 1. Ψωμάκια 
 1. Πρόσθια μηρών 
 1. Οπίσθια μηρών 
 1. Δικέφαλος 
 1. Τρικέφαλος 
 1. Γάμπες 

Εφαρμογή EMSculpt Neo στην κοιλιά και στα πλαϊνά για μοναδικά αποτελέσματα 

EMSculpt Neo - Το μηχάνημα

Η πιο διαδεδομένη περιοχή στην οποία εφαρμόζεται μια τέτοιου τύπου θεραπεία είναι αυτή της κοιλιάς. Στο συγκεκριμένο σημείο βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας πολλών και διαφορετικών παραγόντων. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ότι τόσο η γράμμωση των μυών, όσο και η απώλειας του τοπικού πάχους, είναι πιο άμεση. Μια θεραπεία με EMS στην κοιλιά αντιστοιχεί περίπου σε 20.000 κοιλιακούς!  

Εκτός όμως από την κοιλιά με τις νέες κεφαλές του EMSculpt Neo η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει και στις γύρω περιοχές, όπως είναι για παράδειγμα τα πλαϊνά του κορμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια ακόμα πιο θεαματική γλυπτική του σώματος. 

Σε ποια άλλα σημεία μπορεί να εφαρμοστεί το EMSculpt Neo; 

Με το EMSculpt Neo μπορούμε να πετύχουμε μια εντυπωσιακή βελτίωση ακόμα και στην περιοχή των γλουτών. Μια βελτίωση που συνήθως δεν είναι εφικτή με άλλα μη επεμβατικά μέσα. Η ανόρθωση των γλουτών επιτυγχάνεται με την ενδυνάμωση των γλουτιαίων μυών και τη σύσφιξη του δέρματος. 

emsculpt neo efarmogi stous gloutous

Στο εσωτερικό των μηρών και τα ψωμάκια η παρούσα τεχνική μπορεί να πετύχει επίσης μείωση ως και 20% του τοπικού πάχους και ταυτόχρονη σύσφιξη με τόνωση των μυών.  

Τέλος, η εφαρμογή EMSculpt neo είναι εξαιρετικά αποδοτική στα μπράτσα και τις γάμπες, όπου μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά τη μυϊκή μάζα για μια ακόμα πιο σμιλεμένη και αθλητική όψη. 

emsculpt neo efarmogi sta mpratsa

Ποια η αίσθηση πριν και μετά τη θεραπεία με το EMSculpt Neo; 

Η θεραπεία με το EMSculpt Neo όπως και οι περισσότερες θεραπείες σώματος, είναι τελείως ανώδυνη και άριστα ανεκτή σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές όπως η κρυολιπόλυση. Γενικότερα, φροντίζουμε στο χώρο μας η θερμοκρασία να είναι πιο χαμηλή για να αποφύγουμε την εφίδρωση στη διάρκεια της συνεδρίας, που διαρκεί 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής υπάρχει η αίσθηση θερμότητας που προέρχεται από τις ραδιοσυχνότητες και λόγω της διέγερσης των μυών υπάρχει το αίσθημα γρήγορων συσπάσεων. Μπορεί κανείς να το περιγράψει σα να κάνει γυμναστική σε μία πιο “συμπυκνωμένη”, fast forward μορφή.  

emsculpt neo efarmogi stin koilia

Μετά από μια συνεδρία με EMSculpt Neo συνήθως υπάρχει η ίδια αίσθηση με το διάστημα μετά από έντονη γυμναστική που μπορεί να μοιάζει με λίγο πιάσιμο. Η πιο ευχάριστη αίσθηση που μένει μετά το EMS είναι ότι η περιοχή που επιλέχθηκε φαίνεται άμεσα πιο σφιχτή! 


Διάρκεια και συχνότητα μιας συνεδρίας με EMSculpt Neo 

Η συνεδρία με EMSculpt Neo διαρκεί 30 λεπτά για την κάθε περιοχή. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερες εφαρμογές την ίδια μέρα αν και εφόσον κάποιος το επιθυμεί, για να καλύψουμε περισσότερες περιοχές, όπως για παράδειγμα την κοιλιά και τα πλαϊνά κορμού. Για αυτές τις περιοχές θα χρειαστούμε 60 λεπτά. Οι κεφαλές του μηχανήματος που μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα είναι δυο. Έτσι μπορούμε να κάνουμε δεξιά και αριστερή πλευρά ταυτόχρονα στο μισάωρο της συνεδρίας. 

Το κλασικό πρωτόκολλο εφαρμογής είναι 4 συνεδρίες με EMSculpt Neo που εφαρμόζονται σε 4 εβδομάδες, δηλαδή μία εφαρμογή ανά εβδομάδα. Ωστόσο, εξετάζουμε την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα και προτείνουμε πάντα το κατάλληλο πρωτόκολλο εφαρμογής για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Ο στόχος είναι το καλύτερο δύνατο αποτέλεσμα.

Παρακάτω βλέπετε κάποια αποτελέσματα πριν και μετά το πέρας της συγκεκριμένης θεραπείας σε διάφορα σημεία του σώματος.


Γιατί να επιλέξετε το EMSculpt Νeo;

Η εταιρία BTL είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε την τεχνολογία μυϊκής διέγερσης με μαγνητικά πεδία με το μηχάνημα EMSculpt και είναι η μοναδική παγκοσμίως που έχει την έγκριση FDA στην Αμερική. Το EMSculpt neo είναι μια εξέλιξη της ήδη πετυχημένης τεχνολογίας που δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πλέον τα σημεία εφαρμογής στο σώμα είναι ακόμα περισσότερα.  

Παγκοσμίως έχουν διενεργηθεί ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια εφαρμογές EMSculpt και τα κλινικά αποτελέσματα είναι ορατά τόσο από ιατρούς όσο και από ασθενείς. Το ποσοστό ικανοποίησης από το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 95% και η ονομασία EMS έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής.   

Η επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος για μια σωστή εφαρμογή

Τα EMSculpt και EMSculpt Neo είναι τα μόνα μηχανήματα με Αμερικάνικη πιστοποίηση FDA και τα κλινικά αποτελέσματα είναι πιστοποιημένα μέσα από πολλές κλινικές μελέτες, που εγγυόνται ασφάλεια και αξιοπιστία. Δυστυχώς κυκλοφορούν στη χώρα μας πάρα πολλές συσκευές με την ονομασία EMS, οι οποίες είναι διαφορετικής προέλευσης, οι οποίες προσπαθούν να αντιγράψουν την τεχνολογία του EMSculpt και συχνά παρουσιάζονται ως αυθεντικά μηχανήματα.

Πέρα από τα φτωχά αποτελέσματα, τα μηχανήματα-αντιγραφές μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εγκαύματα ακόμα και ηλεκτροπληξία. Πριν κλείσετε την πρώτη συνεδρία σας, σιγουρευτείτε για την αυθεντικότητα του μηχανήματος. Στο χώρο μας θα σας κατατοπίσουμε πλήρως, με πάσα υπευθυνότητα και διαφάνεια για να δείτε σίγουρα αποτελέσματα όπως τα παρακάτω:

emsculpt neo prin kai meta apotelesmata stin koilia 2
emsculpt neo prin kai meta apotelesmata sta plaina 1
emsculpt neo apotelesmeta meivsis topikou lipous stin koilia
ems sculpt neo meivsi topikou lipous se antriki koilia
EMSculpt Neo - Κοιλιακοί πριν και μετά
emsculpt neo to prin kai meta stous gloutous
emsculpt neo apotelesmata sisfixis glouton 1
emsculpt neo smileysi koilias apotelesma 2
emsculpt neo anorthosi glouton apotelesmata 1
ems sculpt neo apotelesmata smileusis se mpratsa
emsculpt neo apotelesmata se koiliakous
EMSculpt Neo - Κοιλιακοί πριν και μετά
emsculpt neo apotelesmata lipolisis kai sisfixis koilias 1
emsculpt neo apotelesmata se koilia 1

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την σμίλευση σώματος με EMS Sculpt Neo στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε μαζί μας!

Αποτελέσματα σμίλευσης με EMS Sculpt Neo

Το αποτέλεσμα του EMSculpt Neo είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία και υπάρχει μια συνεχής βελτίωση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες. Μάλιστα η βελτίωση αυτή συνεχίζεται και για αρκετό διάστημα μετά την ολοκλήρωση των εφαρμογών. Και τα αποτελέσματα είναι μόνο εντυπωσιακά! Πιο επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένη κοιλιά, πιο στενή μέση, στητοί γλουτοί και γυμνασμένα μπράτsα και πόδια! 

Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μόνιμα εφόσον συντηρηθούν με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση. Η μυϊκή ενδυνάμωση και η λιπόλυση, καθώς και η ορατή σμίλευση του σώματος στις περιοχές που εφαρμόστηκε η θεραπεία, μπορούν να μονιμοποιηθούν με την κατάλληλη φροντίδα.

Kόστος EMSculpt Neo

Το κόστος του EMSculpt neo, όπως και κάθε θεραπείας είναι εξατομικευμένο και εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε. Για μια καλύτερη ενημέρωση θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας ή να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Η δια ζώσης εκτίμηση είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος αλλά όποια οδό επιλέξετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, η ομάδα μας θα φροντίσει να έχετε πάντα μια πρόταση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας! 

Η συμβουλή μας είναι σε όποια έρευνα αγοράς κάνετε, να μη συγκρίνετε το κόστος του EMSculpt με θεραπείες που αντιγράφουν την τεχνολογία EMS, διότι πρόκειται για απομιμήσεις του αυθεντικού μηχανήματος που δεν μπορούν να συγκριθούν από άποψη αποτελέσματος και ασφάλειας. Επίσης, να λαμβάνετε υπ’ όψιν ότι το EMSculpt neo χρειάζεται μόνο 4 συνεδρίες για να προσφέρει πολύ ανώτερο αποτέλεσμα από ότι μηχανήματα απομιμήσεις, που μπορεί να έχουν πιο χαμηλό κόστος ανά συνεδρία, αλλά χρειάζονται πολύ περισσότερες συνεδρίες και πάλι χωρίς να πετυχαίνουν το αποτέλεσμα του EMSculpt neo. Αυτό σημαίνει ότι σε βάθος χρόνου, το αυθεντικό μηχάνημα είναι σαφώς πιο συμφέρον και υπερέχει ξεκάθαρα σε αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα σε ασφάλεια.
Συχνές ερωτήσεις F.A.Q.

Μπορεί το EMSculpt neo να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες σύσφιξης ή λιπόλυσης;

Από την εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι κάποιες θεραπείες αλληλοκαλύπτουν και αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει συνδυασμός EMSculpt με LPG Alliance, προκειμένου να πετύχουμε μυϊκή τόνωση, λιπόλυση και βελτίωση της κατακράτησης και κυτταρίτιδας. Επίσης, μπορούμε να συνδυάσουμε το EMS με κρυολιπόλυση για πιο επίμονες περιοχές, όπως τα ψωμάκια και το εσωτερικό των μηρών. Τέλος, το EMSculpt μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση και η κοιλιοπλαστική για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος.

Πως θα βεβαιωθώ ότι η θεραπεία EMSculpt Neo είναι η αυθεντική; 

Η μόνη αυθεντική θεραπεία EMS είναι το EMSculpt και το EMSculpt neo, που είναι και τα δύο τεχνολογίες της εταιρίας BTL. Μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα της BTL (btlaesthetics.com) τις κλινικές και ιατρεία που έχουν τις αυθεντικές συσκευές. Στη Θεσσαλονίκη προς το παρόν το ιατρείο μας είναι το μοναδικό που προσφέρει το EMSculpt neo.

2 Απαντήσεις

  1. The cost of EMSculpt depends on the total sessions that are needed. However, we are not allowed from Greek medical chamber to post the cost of medical procedures or therapies online. It would be recommended to call us at our office or we can send you and individual quote directly at you email.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

To get in touch with us, please fill out the contact form below.

  Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..