Θεραπείες Προσώπου

Η αντιγήρανση και βελτιστοποίηση του προσώπου μπορεί να γίνει πολύ επιτυχώς με μη χειρουργικές τεχνικές. Το πιο γνωστό παράδειγμα είναι το Βουτολινική τοξίνη (Μποτο x) του μετώπου, μεσόφρυου και για τη θεραπεία του ποδιού της χήνας. Το μπότοξ έχει επικρατήσει στις μέρες μας, διότι είναι εύκολο, γρήγορο, χωρίς αποθεραπεία και με ελάχιστες επιπλοκές. Ταιριάζει λοιπόν καλύτερα στο lifestyle των σύγχρονων γυναικών και ανδρών φυσικά.

Αντίστοιχα οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ είναι πολύ δημοφιλείς παγκοσμίως, καθότι πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές και φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να γεμίσει ή να καλύψει ρυτίδες του προσώπου πολύ θεαματικά, ενώ έχει ελάχιστες επιπλοκές και καμία αποθεραπεία. Το υαλουρονικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να γεμίσουμε σημεία του προσώπου, όπως τα χείλη, τα μάγουλα κτλ.

Νέες τεχνικές μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τη γκάμα μη χειρουργικών θεραπειών του προσώπου, προσφέροντας πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Βεβαίως στο σημείο αυτό θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι οι θεραπείες αυτές σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις επεμβάσεις του προσώπου, αλλά τις συμπληρώνουν για ακόμα μεγαλύτερη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος. Η σωστή ένδειξη της κάθε θεραπείας θα πρέπει να γίνεται γνωρίζοντας τα όρια της καθεμίας. Η πληθώρα, τόσο χειρουργικών, όσο και μη χειρουργικών επεμβάσεων μας βοηθάει να επιλέξουμε πάντα την κατάλληλη τεχνική για το αντίστοιχο πρόβλημα.

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..