Ανόρθωση στήθους γυναίκα κρατάει το στήθος της

Ανόρθωση Στήθους

Με μια ματιά
Κόστος Ανόρθωσης Στήθους

Η ανόρθωση του στήθους είναι η επέμβαση με την οποία διορθώνεται η χαλάρωση, όπως συμβαίνει μετά από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Πραγματοποιείται είτε με, είτε χωρίς χρήση προθέσεων σιλικόνης, με χρήση ταυτόχρονα λίπους για αναπλήρωση του όγκου.

Βαρύτητα
Ήπια
ΝΑΡΚΩΣΗ
Τοπική/Γενική
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
-
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΑΜΜΑΤΩΝ
Όχι
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
4-6 εβδομάδες
Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της ανόρθωσης στήθους στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  Η ανόρθωση στήθους αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις στήθους στον κλάδο της πλαστικής χειρουργικής. Αφορά μια χειρουργική διαδικασία που πραγματοποιείται απο τον πλαστικό χειρούργο για να αναστρέψει την πτώση του στήθους και να το ανασχηματίσει. Η χαλάρωση και η πτώση στο στήθος είναι μια φυσική εξέλιξη των μαστών, η οποία επιτείνεται με την πάροδο των ετών. Σε κάποιες γυναίκες η χαλάρωση εμφανίζεται νωρίτερα, είτε λόγω ανατομικής κατασκευής του στήθους, είτε λόγω μεγάλης αυξομείωσης του μεγέθους, όπως συμβαίνει στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Σε αρκετές περιπτώσεις οι μαστοί εμφανίζουν ασυμμετρία, η οποία οφείλεται στο διαφορετικό βαθμό χαλάρωσης και πτώσης ή προϋπάρχει λόγω κατασκευής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ανόρθωση στήθους για να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται την αμοιβαία συνεργασία του ασθενή με τον γιατρό. 


  Ποιες μορφές χαλάρωσης διορθώνει μια ανόρθωση στήθους; 

  Η ανόρθωση στήθους διορθώνει διάφορες μορφές χαλάρωσης, οι κυριότερες από τις οποίες είναι:  

  • Απώλεια όγκου, ιδίως του άνω πόλου, η οποία δημιουργεί ψευδοχαλάρωση. 
  • Χαλάρωση του δέρματος, που εμφανίζεται συνήθως με ραγάδες και περίσσεια δέρματος. 
  • Απώλεια στήριξης του αδένα. 

  Βλέπουμε λοιπόν, ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί παράμετροι που οδηγούν σε χαλάρωση και πτώση. Υπό το πρίσμα αυτό, η ανόρθωση στήθους αποσκοπεί στο να επαναφέρει το χαμένο όγκο, να μειώσει την περίσσεια του δέρματος και να στηρίξει καλύτερα τον μαζικό αδένα. Η επιλογή της κάθε τεχνικής ανόρθωσης στήθους βασίζεται στη σωστή εκτίμηση του κάθε στήθους, ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη ανόρθωση με τις λιγότερες δυνατόν ουλές.  

  Οι κυριότερες περιπτώσεις που ενδείκνυται η ανόρθωση στήθους είναι οι εξής: 

  • Μετά από εγκυμοσύνη και θηλασμό 
  • Μετά από απώλεια βάρους 
  • Σε μεγάλο, βαρύ και πτωτικό στήθος 
  • Σε ασυμμετρία των μαστών  
  • Όταν η θηλαία άλως είναι πολύ μεγάλη  

  Οι βασικές ενδείξεις για ανόρθωση στήθους είναι οι εξής: 

  1. Μετά από εγκυμοσύνη και θηλασμό 
  1. Μετά από απώλεια βάρους 
  1. Πρόωρη χαλάρωση λόγω βάρους του στήθους 
  1. Ασυμμετρία ή δυσπλασίες του μαστού 
  1. Μετά από ετερόπλευρη μαστεκτομή για συμμετρικοποίηση των μαστών 

  Ο βαθμός χαλάρωσης των μαστών διακρίνεται σε 4 στάδια: 

  1ο στάδιο: Μικρή χαλάρωση με τη θηλή να βρίσκεται πάνω από την υπομαστική πτυχή.  

  2ο στάδιο: Μεσαία χαλάρωση και απώλεια όγκου με τη θηλή στο ύψος της υπομαστικής. 

  3ο στάδιο: Μεγάλη χαλάρωση με όλο το σύμπλεγμα της θηλής κάτω από την υπομαστική πτυχή. 

  4ο στάδιο: Πολύ μεγάλη χαλάρωση με το μεγαλύτερο μέρος του μαστού κάτω από την υπομαστική. 

  Ανόρθωση Στήθους

  Πότε χρειάζεται ανόρθωση στήθους και πότε πλαστική; 

  Παρατηρούμε ότι πολλές γυναίκες που προσέρχονται στο ιατρείο για συμβουλευτική δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα της επέμβασης που θέλουν να πραγματοποιηθεί και ζητούν να γίνει κάποια πλαστική στο στήθος. Ακόμα και γυναίκες με σχετικά μεγάλο στήθος μπορεί αρχικά να αναζητούν κάποια αυξητική στήθους, διότι το βασικό πρόβλημα είναι η απώλεια όγκου στον πάνω πόλο και το ντεκολτέ. 

  Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή αναφορικά με την πλαστική στήθους που απαιτεί ανόρθωση από αυτή που απαιτεί μια πλαστική με ενθέματα σιλικόνης ή έναν συνδυασμό. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις με μικρή ή μεσαία χαλάρωση. Σε αυτές μπορούμε να πετύχουμε ικανοποιητική ανόρθωση στήθους μόνο με τη χρήση προθέσεων σιλικόνης, χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια περαιτέρω σύσφιξη στο στήθος. Το πλεονέκτημα; Ότι γλυτώνουμε παντελώς την οποιαδήποτε ουλή.  

  Επιλογή μεθόδων για ανόρθωση στήθους με βάση τα στάδια χαλάρωσης 

  Σε κάποιες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται και ανόρθωση του αδένα και της θηλής με ταυτόχρονη διόρθωση της περίσσειας του δέρματος. Αυτό είναι συνήθως αναγκαίο σε χαλάρωση 3ου και 4ου βαθμού, όπου ολόκληρη η θηλή και το παρέγχυμα του στήθους έχουν υποχωρήσει σημαντικά και βρίσκονται κάτω από το ύψος της πτυχής των μαστών. Ανάλογα με τη χαλάρωση και την ποιότητα των ιστών επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνική ανόρθωσης στήθους, όπως θα δούμε παρακάτω.  

  Η δυσκολία είναι στις ενδιάμεσες περιπτώσεις, όπου υπάρχει χαλάρωση 2ου ή 3ου βαθμού, αλλά η ποιότητα των ιστών είναι σχετικά καλή. Τέτοιες περιπτώσεις είναι για παράδειγμα μετά από εγκυμοσύνη σε γυναίκες που είχαν σε μικρότερη ηλικία σχετικά ευμέγεθες στήθος, το οποίο όμως ατρόφησε αρκετά μετά τις εγκυμοσύνες. Βασικό ρόλο στην επιλογή της τεχνικής παίζει εδώ η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού, στο να διακρίνει αν μπορεί να γίνει μια επαρκής διόρθωση μόνο με προθέσεις σιλικόνης, ή αν χρειάζεται και ανόρθωση στήθους. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς τις ουλές που αφήνει μια ανόρθωση είναι πάντα ιδανικό.  

  Χάρη στις συμβουλές και την καθοδήγηση του κυρίου Παπαϊωάννου, το στήθος μου δείχνει καλύτερο απ’ ότι ήταν στα 20!

  Μαρία Σ.

  Τεχνικές στην Ανόρθωση Στήθους

  Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης επιλέγεται η τεχνική ανόρθωσης στήθους που θα μας προσφέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με τις μικρότερες ουλές. Η πτώση των μαστών ορίζεται ανάλογα με το ύψος της θηλής σε σχέση με την υπομαστική πτυχή.

  Μια κλινική πλαστικής χειρουργικής παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επεμβάσεων ανόρθωσης στήθους. Η κάθε τεχνική που χρησιμοποιεί ο πλαστικός χειρουργός προσαρμόζεται πλήρως ανάλογα με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η επιλογή κάθε μεθόδου έχει ως πρωταρχικό στόχο την επαρκή αντιμετώπιση της χαλάρωσης των μαστών με όσο το δυνατόν λιγότερες ουλές. Στόχος μας με όλα αυτά; Η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Για να μπορέσετε λοιπόν και εσείς να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη χειρουργική διαδικασία ας δούμε τις κυριότερες τεχνικές αυξητικής στήθους. Αυτές μπορούμε να τις διακρίνουμε ως εξής: 

  1. Περιθηλαία ανόρθωση στήθους 
  1. Ανόρθωση στήθους τύπου lollipop 
  1. Ανόρθωση στήθους κλειδαρότρυπας 
  1. Ανόρθωση στήθους με τομή Τ ή άγκυρα 

  Περιθηλαία Ανόρθωση Στήθους 

  Σε περιπτώσεις μικρής ως μέτριας χαλάρωσης επιλέγεται η περιθηλαία ανόρθωση στήθους, δηλαδή με τομή γύρω από τη θηλή. Στην περίπτωση αυτή κινητοποιείται όλος ο μαστός και με ειδικές ραφές μετατοπίζεται η προβολή του προς τα πάνω. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται ένα ειδικό ράμμα Goretex, το οποίο θα μας δώσει τη στήριξη που χρειαζόμαστε ώστε το αποτέλεσμα να είναι μακρόχρονο. Η τεχνική αυτή είναι προτιμότερη όταν γίνεται ταυτόχρονα αύξηση των μαστών, και αποσκοπεί στο να διορθώσει τη χαλάρωση του δέρματος γύρω από τη θηλή. Υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στην τεχνική αυτή, διότι μηχανικά δεν μπορεί να αντέξει πολύ βάρος και αν εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που είναι ακατάλληλες μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική μεγέθυνση των θηλών ή σε διεύρυνση των ουλών για αυτό και προτιμάται μόνο όταν απαιτείται μόνο σχετικά μικρού βαθμού ανόρθωση στήθους.  

  Ανόρθωση Στήθους Lollipop 

  Σε περιπτώσεις στήθους που η χαλάρωση είναι πιο έντονη, η περιθηλαία τομή δεν είναι επαρκής για αυτό και γίνεται μια επέκταση προς τα κάτω, με μια επιπλέον κατακόρυφη ουλή, που στο τέλος φαίνεται σαν γλειφιτζούρι. Λόγο αυτής της ιδιαιτερότητας, η τεχνική είναι γνωστή και ως ανόρθωση στήθους “lollipop”. Αυτή η μέθοδος συνδυάζει την περιθηλαία ανόρθωση με μια σύσφιξη του κεντρικού και κάτω πόλου του μαστού. Αν η ουλή χρειάζεται να επεκταθεί περισσότερο για να αφαιρεθεί μεγαλύτερη περίσσεια δέρματος, μπορεί να γίνει μια επέκταση της κατακόρυφης ουλής προς τα κάτω, οπότε μιλάμε για την τεχνική “Lejour“. Μια διαφορετική αλλά εξίσου αποτελεσματική τεχνική. 

  Ανόρθωση Στήθους Κλειδαρότρυπας  

  Σε περιπτώσεις μέτριας χαλάρωσης μπορεί να γίνει ανόρθωση στήθους με την τεχνική της κλειδαρότρυπας ή με την τεχνική Lejour. Στην πρώτη περίπτωση η τομή επεκτείνεται γύρω από τη θηλή και κατεβαίνει προς τα κάτω σε μορφή ανάποδου Τ, ενώ στη δεύτερη η κατακόρυφη τομή προς τα κάτω είναι ευθεία. Κατά την ανόρθωση στήθους στερεώνουμε το μαζικό αδένα στο θωρακικό τοίχωμα ώστε να μην στηρίζεται η ανόρθωση μόνον στην σύσφιξη του δέρματος. Η επιλογή της μίας ή της άλλης τεχνικής για ανόρθωση στήθους εξαρτάται από το πως θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την περίσσεια δέρματος και από τη θέση της θηλής σε σχέση με την υπομαστική πτυχή.

  Ανόρθωση Στήθους με τομή Τ ή άγκυρα 

  Τέλος, όταν έχουμε μεγαλύτερη περίσσεια δέρματος, μπορεί να εφαρμοστεί η ανόρθωση στήθους με τομή Τ ή άγκυρα. Αυτή, επεκτείνεται περισσότερο δεξιά και αριστερά από την “keyhole” και μοιάζει περισσότερο με την τεχνική της μαστοπλαστικής, δηλαδή της μείωσης μαστών. 

  Οι παραπάνω τεχνικές αφορούν κυρίως στο σχήμα των ουλών και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την περίσσεια δέρματος, αλλά δεν περιγράφουν το πως διαχειριζόμαστε τους ιστούς εσωτερικά. Δεδομένου ότι η χαλάρωση του στήθους δεν αφορά μόνο το δέρμα αλλά κατά βάση τους βαθύτερους ιστούς, χρειάζεται να γίνει μια ανακατάταξη και στήριξη εσωτερικά, προκειμένου το αποτέλεσμα να έχει ικανοποιητική διάρκεια. Αν η ανόρθωση στήθους βασιζόταν μόνο στο δέρμα, το αποτέλεσμα σε μερικούς μήνες θα ήταν πολύ φτωχό. Έτσι λοιπόν, χρειάζεται να ξαναφέρουμε το μαζικό αδένα σε υψηλότερη θέση και να το στηρίξουμε με τέτοιο τρόπο που να διαρκέσει στο χρόνο. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές. Κάποιες από αυτές είναι για παράδειγμα με αναδίπλωση του κεντρικού τμήματος του αδένα προς τα πάνω, με αφαίρεση τμήματος του αδένα, ή με στήριξη τύπου εσωτερικού σουτιέν (inner bra breastlift) ή ακόμα και με ειδικά πλέγματα. 


  Επιπλέον μέθοδοι για να επιτευχθεί η ανόρθωση στήθους 

  Σε κάποιες περιπτώσεις με ευμέγεθες στήθος και έντονη χαλάρωση, η ανόρθωση γίνεται με μείωση στήθους, ώστε να ελαφρύνει το στήθος, για λόγους τόσο λειτουργικούς όσο και αισθητικούς. Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει είτε με τομή Τ ή με τεχνική Lejour, ανάλογα με το δέρμα που περισσεύει.  

  Σε κάθε περίπτωση ανόρθωσης στήθους χρειάζεται να εκτιμήσουμε το βαθμό απώλειας όγκου στον πάνω πόλο και κατά πόσο χρειάζεται να αναπληρωθεί με κάποιον επιπρόσθετο τρόπο, πέρα από τη μετατόπιση ή αναδίπλωση του αδένα. Ιδανικά κάποιες φορές είναι προτιμότερο να επιλέξουμε τη συνδυαστική ανόρθωση στήθους μαζί με τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης, ώστε να επιτύχουμε μια απόλυτα ικανοποιητική διόρθωση. 

  Αυξητική Μαστοπηξία

   Η τεχνική αυτή είναι γνωστή ως αυξητική μαστοπηξία (augmentation mastopexy). Δεν αποσκοπεί απαραίτητα στο να μεγεθύνουμε σημαντικά το στήθος και οι προθέσεις σιλικόνης που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά μικρού μεγέθους και μικρότερης προβολής, κυρίως για να αποκαταστήσουμε τον πάνω πόλο και το ντεκολτέ.

  Επίσης, εφόσον επιλέξουμε αυτή τη μέθοδο, μπορούμε να αφαιρέσουμε τμήμα του αδένα στον κάτω πόλο, εκεί όπου υπάρχει και η περισσότερη χαλάρωση, προκειμένου να αντιστραφεί πλήρως το σχήμα του στήθους και η κατανομή του βάρους. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ταυτόχρονης αύξησης και ανόρθωσης των μαστών είναι η μεγαλύτερη μακροζωία του αποτελέσματος, σε σχέση με την ανόρθωση στήθους χωρίς προθέσεις σιλικόνης. Εφόσον για κάποιο λόγο η τοποθέτηση προθέσεων σιλικόνης δεν είναι επιθυμητή ή δεν είναι δυνατή, μπορούμε εναλλακτικά να προσθέσουμε λίπος στον πάνω πόλο του στήθους ταυτόχρονα με την ανόρθωση, για να επιτύχουμε σε κάποιο βαθμό το ίδιο αποτέλεσμα.  

  STAR blog
  Ανόρθωση Στήθους 3

  Σου προτείνουμε τη λύση που σου ταιριάζει, για ένα τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια.


  Μετά την επέμβαση της ανόρθωσης στήθους

  Η αποθεραπεία μετά από ανόρθωση στήθους εξαρτάται από την τεχνική που θα επιλέξουμε και από το αν θα τοποθετηθούν ταυτόχρονα προθέσεις σιλικόνης ή όχι. Όλες οι επεμβάσεις ανόρθωσης στήθους διενεργούνται με ολική αναισθησία, με εξαίρεση την περιθηλαία ανόρθωση στήθους που μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία. Οι επεμβάσεις ανόρθωσης συνήθως διαρκούν 1μιση με 2μιση ώρες, και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μετεγχειρητικός πόνος. Εξαίρεση αποτελεί η αυξητική μαστοπηξία, δηλαδή η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση μαστών με προθέσεις σιλικόνης, όπου μπορεί να υπάρχει σε κάποιο βαθμό μετεγχειρητικός πόνος για 3-4 ημέρες.  

  Σε καμία από τις επεμβάσεις δεν τοποθετούνται παροχετεύσεις, δηλαδή σωληνάκια για να αφαιρούν τα υγρά και μετά την επέμβαση τοποθετείται είτε ελαστική επίδεση, είτε το ειδικό μετεγχειρητικό σουτιέν. Δε χρειάζεται να γίνει αφαίρεση ραμμάτων διότι είναι εσωτερικά που διασπώνται μόνα τους. 

  Συνήθως χρειάζονται 3-10 ημέρες αποχή από την εργασία και αποφυγή σωματικής άσκησης για 4 εβδομάδες. Οι ουλές εξαφανίζονται σχεδόν τελείως μετά από 4-6 μήνες.  

  Αποτελέσματα μετά από ανόρθωση στήθους

  Το τελικό σχήμα του στήθους μετά την ανόρθωση στήθους διαμορφώνεται συνήθως στους πρώτους 6 μήνες. Επειδή πάντα επέρχεται αναπόφευκτα κάποιου βαθμού χαλάρωση στην πορεία, προτιμούμε πάντα να κάνουμε μια υπερδιόρθωση, ώστε μετά τους 6 μήνες που ξαναχαλαρώνει το στήθος το αποτέλεσμα να είναι πολύ ικανοποιητικό και φυσικό. Εφόσον δε γίνει ταυτόχρονη αύξηση του στήθους, το νούμερο του σουτιέν παραμένει το ίδιο, ωστόσο δε χρειάζεται ενισχύσεις διότι το στήθος παραμένει στητό, ακόμα και χωρίς καθόλου στηθόδεσμο.

  Στην περίπτωση που γίνει αυξητική μαστοπηξία, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο θεαματικά, ειδικά σε άτομα που έχουν πολύ έντονη χαλάρωση μετά από απώλεια βάρους. Στην περίπτωση αυτή, η επιλογή της κατάλληλης πρόθεσης σιλικόνης εξασφαλίζει επαρκές γέμισμα του άνω πόλου και γενικότερα ένα καλύτερο σχήμα και μέγεθος του στήθους, ενώ με την ανόρθωση στήθους αντιμετωπίζεται η χαλάρωση του δέρματος, των θηλών και του παρεγχύματος.

  Συχνές ερωτήσεις F.A.Q.

  Σε τι διαφέρει η ανόρθωση στήθους από την πλαστική;

  Η πλαστική στήθους είναι μια γενική ορολογία που έχει ταυτιστεί με την αυξητική στήθους. Η ανόρθωση στήθους αφορά στη διόρθωση της πτώσης των μαστών και κάποιες φορές μπορεί να συνδυαστεί με πλαστική στήθους, αλλά δεν είναι απαραίτητο πάντα να χρησιμοποιηθούν προθέσεις σιλικόνης.

  Φοβάμαι για τις ουλές μετά από πιθανή ανόρθωση στήθους. Πως θα είναι;

  Οι ουλές είναι αλήθεια ότι είναι κάτι που προσπαθούμε πάντα να αποφεύγουμε, όσο είναι δυνατό. Ωστόσο, δε μπορεί να γίνει επαρκώς ανόρθωση στήθους χωρίς κάποιες ουλές. Η πορεία κάθε ουλής είναι η εξής: αμέσως μετά την επέμβαση είναι μια λεπτή γραμμή που φαίνεται ελάχιστα. Μετά από 1-2 μήνες η ουλή κοκκινίζει και μεγαλώνει ελαφρώς σε πάχος. Μετά το 6μηνο συνήθως αρχίζει να ασπρίζει και μέχρι να περάσουν 12 μήνες μπορεί να είναι ελαφρώς πιο καφετί από το υπόλοιπο δέρμα. Μετά το χρόνο, οι ουλές σε κάποια σημεία εξαφανίζονται σχεδόν τελείως, ενώ σε άλλες περιοχές του στήθους είναι ελάχιστα ορατές.

  Μπορεί να γίνει ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργείο;

  Ρεαλιστικά είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχουμε μια ικανοποιητική ανόρθωση των μαστών χωρίς να γίνει χειρουργική παρέμβαση. Τα νήματα, για παράδειγμα, έχουν δοκιμαστεί και προσφέρουν ίσως μια μικρή βελτίωση σε ένα ελαφρύ και σχετικά μικρό στήθος, ωστόσο η διάρκεια του αποτελέσματος συνήθως είναι φτωχή. Άλλες μη επεμβατικές τεχνικές σύσφιξης είναι επίφοβο να εφαρμόζονται στο στήθος διότι δεν είναι κλινικά δοκιμασμένες και μπορεί να ενέχουν κινδύνους κακοήθειας.

  Πόσο άμεσα μπορώ να κάνω ανόρθωση στήθους μετά από την εγκυμοσύνη;

  Σε γενικές γραμμές, ένα ασφαλές διάστημα μετά από την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό είναι το 6μηνο. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μεσολαβούν 12 μήνες από το πέρας του θηλασμού ή του τοκετού, διότι το σωματικό βάρος και το στήθος επανέρχονται σε πιο σταθερά επίπεδα και είναι πιο ασφαλές να επιλέξουμε την καταλληλότερη τεχνική για ανόρθωση στήθους.

  Τι θα συμβεί στο στήθος μου αν μείνω ξανά έγκυος;

  Στον οποιοδήποτε προγραμματισμό μιας ανόρθωσης στήθους χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη το ενδεχόμενο επόμενης εγκυμοσύνης. Σε μια νέα εγκυμοσύνη, το στήθος υποβάλλεται εκ νέου σε αυξομειώσεις που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της ανόρθωσης σε κάποιο βαθμό και να χρειαστεί μελλοντικά να γίνει κάποια μικρή διόρθωση. Αναφορικά με το θηλασμό, στις περισσότερες τεχνικές ανόρθωσης δε θα επηρεαστεί καθόλου.

  Πραγματικά Περιστατικά

  Ανόρθωση Στήθους

  Μείωση Στήθους

  Πριν & Μετά

  Μείωση στήθους διαγώνια φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Μείωση στήθους διαγώνια φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  Φύλο
  Γυναίκα
  Βάρος
  64
  'Υψος
  162
  Ηλικία
  41
  Μείωση μαστών με αφαίρεση 420γρ δεξιά και 400γρ αριστερά
  Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών

  Πριν & Μετά

  Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Μετά

  Φύλο
  Γυναίκα
  Βάρος
  78
  Ύψος
  170
  Ήλικία
  42
  Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών με μεταφορά λίπους και ανόρθωση/μείωση
  Ανόρθωση μαστών

  Πριν & Μετά

  Ανόρθωση μαστών πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Ανόρθωση μαστών πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  Φυλο
  Γυναίκα
  βαρος
  65
  υψος
  167
  ηλικια
  25
  Ανόρθωση μαστών με τεχνική ανεστραμμένης άγκυρας και λιπομεταφορά στον άνω πόλο
  Μείωση μαστών

  Πριν & Μετά

  Μείωση μαστών πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Μείωση μαστών πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  Φύλο
  Γυναίκα
  Βάρος
  68
  Ύψος
  161
  Ηλικία
  20
  Μειωση στηθους με αφαίρεση 808γρ δεξιά και 664 αριστερά
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  3 Απαντήσεις

   1. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται να αναρτήσουμε το κόστος των ιατρικών δημόσια. Επίσης η ανόρθωση στήθους μπορεί να περιλαμβάνει επιμέρους τεχνικές που επηρεάζουν το κόστος. Για μια καλύτερη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

  1. Εξαίρετος γιατρός -υπέροχος άνθρωπος ο Κος Κώστας Παπαϊωάννου, από την πρώτη στιγμή που τον επισκέφτηκα αλλά και στη συνέχεια ήταν δίπλα μου, μου εξηγήσε, ότι ακριβώς ήθελα να μάθω , το αποτέλεσμα? παραπάνω από τέλειο !!!!! Σας ευχαριστώ!!! εύχομαι να συνεχίσετε να κάνετε τις γυναίκες να αισθάνονται τόσο όμορφα, όσο εμένα

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..