fly in

Πρόγραμμα Fly-in

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κάποια επέμβαση ή θεραπεία πλαστικής χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη στην κλινική μας, αλλά σας φαίνεται αδύνατο να τα καταφέρετε λόγω απόστασης; Κανένα πρόβλημα!

Πολλοί πελάτες μας ταξιδεύουν από την Αθήνα, από μακρινά μέρη της Ελλάδας, από την Κύπρο και από το εξωτερικό, γιατί εμπιστεύονται την τεχνογνωσία μας. Για το λόγο αυτό έχουμε εξελίξει για εσάς την υπηρεσία fly-in, προκειμένου να διευκολύνουμε όλες τις διαδικασίες από το Α μέχρι το Ω.

Βρισκόμαστε μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμια Μακεδονία (SKG) και πολύ κοντά σε πολλά γνωστά ξενοδοχεία της πόλης και η διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη θα είναι όσο γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη, είτε έρχεστε μόνοι, είτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υπηρεσίες

Προς καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας που έρχονται από μακριά, είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε τη μεταφορά και διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

→ Οργάνωση της διαμονής σας στη Θεσσαλονίκη, σε προτεινόμενα ξενοδοχεία της περιοχής

→ Παροχή επιπλέον υπηρεσιών όπως μεταφραστές, κατ’οίκον νοσηλεία, μετακίνηση

→ Βοήθεια στην ανεύρεση βολικών πτήσεων

→ Οργάνωση δραστηριοτήτων όπως επίσκεψη σε πολιτιστικούς ή άλλους προορισμούς

Γνωρίστε την Πλαστική
Χειρουργική Παπαϊωάννου

Η πλαστική χειρουργική Παπαϊωάννου σας εγγυάται ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Το προσωπικό και οι χειρουργοί μας φροντίζουν οι πελάτες μας να αισθάνονται άνετα από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν στο ιατρεία μας. Ανεξάρτητα εάν έρχεστε από μακριά ή κοντά, θα φροντίσουμε να μείνετε όσο γίνεται πιο ευχαριστημένοι καθ’ όλη τη διαδικασία.

Πώς λειτουργεί
το πρόγραμμα Fly-in

ΒΗΜΑ 1

Η πρώτη επαφή

Επίσκεψη στο ιατρείο

για εκτίμηση Ιδανική για πελάτες οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν τους ιατρούς από κοντά πριν το χειρουργείο και έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη.

Τηλεϊατρική (Virtual Consultation)

Ιδανική για όσους ταξιδεύουν από μακριά και δυσκολεύονται να επισκεφτούν το ιατρείο μας πριν την επέμβαση, ή για όσους προτιμούν να λάβουν μια πρώτη επίσκεψη από τον καναπέ του σπιτιού τους. Μάθετε περισσότερα για το Virtual Consultation!

Όταν οι χειρουργοί μας αποφασίσουν ποια επέμβαση ή θεραπεία είναι η κατάλληλη για εσάς, θα έρθει μαζί σας σε επικοινωνία η βοηθός μας, η οποία θα συζητήσει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής σας και της μετεγχειρητικής σας φροντίδας.

ΒΗΜΑ 2

Προγραμματισμός

Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε με κάποια επέμβαση ή θεραπεία, θα κλείσουμε κάποιο ραντεβού της αρεσκείας σας για να γνωρίσετε τους ιατρούς από κοντά και να γίνει η προεγχειρητική εκτίμηση και προετοιμασία. Αυτό μπορεί να γίνει τη μέρα πριν ή και την ίδια μέρα του χειρουργείου, ανάλογα με την επέμβαση.

Για τη διευκόλυνσή σάς παρέχουμε δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο Νικόπολις τη μέρα πριν την επέμβαση, το οποίο βρίσκεται έναντι του ιατρικού κέντρου όπου λαμβάνουν χώρα τα χειρουργεία.

ΒΗΜΑ 3

Αποθεραπεία

Ανάλογα με την επέμβαση, μπορεί να χρειαστεί να παραμείνετε ένα ή δύο βράδια στο ιατρικό κέντρο, όπου οι νοσοκόμες και το προσωπικό σας φροντίζουν όλο το 24ωρο, για πιο γρήγορη ανάρρωση. Συνήθως θα χρειαστεί να διαμείνετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία για άλλες 3-8 ημέρες, ώστε να αναρρώσετε πλήρως πριν την επιστροφή σας.

Όσον αφορά στο θέμα ασφάλειας, η σωστή λήψη ιστορικού ξεκινάει πριν την επίσκεψή σας στο ιατρείο, προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν υπάρχουν επιβαρυντικοί παράγοντες υγείας που πιθανώς να επηρεάσουν τη διάρκεια νοσηλείας ή την επιλογή της εκάστοτε θεραπείας ή επέμβασης. Τέλος, παρέχουμε το λεγόμενο post procedure service, δηλαδή παραμένουμε σε επικοινωνία μαζί σας και μετά την αναχώρησή σας από τη Θεσσαλονίκη. Στη σπάνια περίπτωση επιπλοκών και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, οργανώνουμε την άμεση μεταφορά σας στη Θεσσαλονίκη ή ερχόμαστε στην πόλη σας χωρίς δική σας επιβάρυνση, για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και καλύτερη έκβαση της επέμβασης με κάθε τρόπο.

Το πρόγραμμα Fly-in προστέθηκε πρόσφατα στις υπηρεσίες μας για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Ωστόσο, έχουμε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ασθενών που έρχονται από μακριά, καθώς εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Εάν βρίσκεστε στην Κύπρο και ψάχνετε για πλαστικό χειρουργό, ρωτήστε για εμάς και σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας που έχουν μείνει ικανοποιμένοι από το αποτέλεσμα και τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

 

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.