Therapeies-Swmatos_Venus-Legacy

Venus Legacy

Πως να απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα


Η χαλάρωση του δέρματος συμβαίνει αναπόφευκτα με την πάροδο των ετών και οφείλεται κυρίως σε μείωση της ποσότητας και της ελαστικότητας του κολλαγόνου. Εκτός από το δέρμα, χαλαρώνουν και οι ιστοί κάτω από το δέρμα, οδηγώντας προοδευτικά σε εικόνα παρόμοια με κυτταρίτιδα, ή σε ζάρωμα, όπως συμβαίνει κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς.

venus legacy αποτελέσματα εφαρμογής στο σώμα

Η τεχνολογία Venus Legacy είναι η εξέλιξη του Venus freeze και έχει έγκριση FDA, του αμερικάνικου οργανισμού υγείας. Με τη συνδυασμένη δράση ραδιοσυχνότητας, την παραγωγή θερμότητας, τα μαγνητικά πεδία και την αναρρόφηση προκαλείται τετραπλή ενεργοποίηση του δέρματος και των υποκειμένων ιστών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο. Εκτός από σύσφιξη του δέρματος και των ιστών, το Legacy καταφέρνει να κάνει και μια ήπια λιπόλυση, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση. Συνολικά, η μη επεμβατική αυτή μέθοδος είναι κατάλληλη για:

 • Μη χειρουργική λιπογλυπτική
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Μείωση ρυτίδων
 • Μείωση περιφέρειας
 • Σύσφιξη δέρματος
 • Εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα

Για ποιους είναι κατάλληλη η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Πρακτικά η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιοδήποτε, με εξαίρεση άτομα που έχουν βηματοδότη, καρδιακές παθήσεις ή κάποια ορθοπεδικά υλικά κοντά στην περιοχή εφαρμογής. Οι κυριότερες περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής:

 • Κοιλιά: διορθώνει τόσο τη χαλάρωση, όσο και την κυτταρίτιδα, μειώνοντας ως ένα βαθμό την περιεκτικότητα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση τοπικού πάχους για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.
 • Μηροί: στην έσω επιφάνεια των μηρών αντιμετωπίζεται κυρίως η χαλάρωση, ενώ στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση.
 • Γλουτοί: η εφαρμογή στους γλουτούς διορθώνει σε μεγάλο βαθμό της κυτταρίτιδα, προσφέροντας λείανση και σφριγηλότητα του δέρματος.
 • Βραχίονες: στα μπράτσα η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της χαλάρωσης, ώστε να περιοριστεί το ζάρωμα του δέρματος στην πρόσθια επιφάνεια. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση όταν υπάρχει τοπικό πάχος.
 • Πρόσωπο: Χάρη στις ειδικές κεφαλές, η σύσφιξη του προσώπου είναι δυνατή. Αφορά τόσο στη διόρθωση του δέρματος, όσο και στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Λαιμός: Με χρήση ειδικού προγράμματος, η βελτίωση του λαιμού είναι πολύ ικανοποιητική, παρόμοια με το αποτέλεσμα μετά από χρήση νημάτων.

Η διαδικασία της σύσφιξης με το Venus Legacy

venus legacy τρόπος δράσης

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας για σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι η απλούστατη και άριστα ανεκτή εφαρμογή της. Επιλέγοντας την κατάλληλη κεφαλή και πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα περιοχών και προβλημάτων, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές στην ίδια συνέδρια. Ένα επίσης θετικό είναι ο μικρός χρόνος της συνεδρίας, που για μία περιοχή όπως η κοιλιά είναι 20 λεπτά.
Σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνολογίες σύσφιξης, οι ραδιοσυχνότητες απαιτούν λιγότερες συνεδρίες και συγκεκριμένα μέχρι 6 για το πρόσωπο ή 8-10 για το σώμα, οι οποίες επαναλαμβάνονται μία την εβδομάδα.


Μετά τη θεραπεία Venus Legacy


Τελειώνοντας την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα της περιοχής, η οποία υποχωρεί σύντομα. Τελειώνοντας, επιστρέφει κάνεις αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.
Σε μικρό αριθμό περιστατικών μπορεί κανείς να δει τη διαφορά ήδη μετά την πρώτη συνεδρία, ωστόσο συνήθως τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την τρίτη συνεδρία. Η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη, όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων συνεδριών, συνιστάται μία συντήρηση, η οποία γίνεται μία φορά το χρόνο με 2-3 επαναλήψεις, ή κάθε 3 μήνες από μία συνεδρία.

Venus Legacy Δρ. Παπαϊωάννου

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία της σύσφιξης με το Venus Legacy στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε μαζί μας!

Αποτελέσματα

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους σύσφιξης, τα αποτελέσματα στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεσα και πιο ορατά, ήδη μετά την δεύτερη-τρίτη συνεδρία. Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, πιο σφριγηλό και σφιχτό δέρμα, μείωση περιφέρειας και βελτίωση του προφίλ, όλα αυτά χωρίς καθόλου αποθεραπεία και μηδενικό πόνο. Εκτός από τη μεγάλη ικανοποίηση των δικών μας πελατών, η ικανοποίηση των ανθρώπων που δοκίμασαν το Venus Legacy σε όλο τον κόσμο είναι πολύ υψηλή, όπως φαίνεται σε ιστοσελίδες όπως το realself, με βαθμό ικανοποίησης 80% και πληθώρα θετικών εντυπώσεων.

24 Απαντήσεις

 1. Αν επιλέξω να κανω κρυολιποληση μπορω να κανω ταυτόχρονα κ ραδιοσυχνότητες;; την ίδια εβδομαδα μπορω να κανω κρυολιποληση κ μια συνέδρια με ραδιοσυχνότητες;

  1. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες στην ίδια περιοχή εφαρμογής της κρυολιπόλυσης μπορεί να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα μετά την εφαρμογή.

 2. Έχω χαλάρωση στην κοιλιά και ραγάδες απο τις εγκυμοσύνες μου.Μπορώ να κάνω ραδιοσυχνότητες ή πρέπει να κάνω κοιλιοπλαστική?Εάν ναι,πόσες συνεδρίες περίπου πρέπει να γίνουν?
  Ευχαριστώ

  1. Σε ήπια χαλάρωση μπορεί σίγουρα να υπάρχει μεγάλη βελτίωση με τις ραδιοσυχνότητες. Για την κοιλιά συνιστώνται 8-10 συνεδρίες. Οι ράγες ωστόσο βελτιώνονται ελάχιστα. Με την κοιλιοπλαστική διορθώνεται εκτός από την χαλάρωση του δέρματος και το κοιλιακό τοίχωμα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρείται το δέρμα κάτω από τον ομφαλό μαζί με τις ραγάδες που υπάρχουν σε αυτήν την περιοχή.

  1. Εξαρτάται από το πρόβλημα και την έκταση της κυτταρίτιδας. Συνήθως με τις ραδιοσυχνότητες χρειάζεται 8-10 συνεδρίες, αν και μπορούν να γίνουν συνδυαστικά και μεσοθεραπείες (4-6). Σε μεγαλύτερη έκταση ή σε κυτταρίτιδα λόγω λιποιδήματος είναι προτιμότερο το LPG, όπου χρειάζονται 15-20 συνεδρίες. Σε μεμονομένες περιπτώσεις υπάρχει και η επεμβατική διόρθωση, η οποία γίνεται εφάπαξ.

 3. Έχω επιδερμική χαλάρωση που αρχίσει από τους μηρούς,παει μπροστά στα πόδια κ τώρα κ στα γόνατά.Η εικόνα είναι παρόμοια με την κυτταρίτιδα κ είναι πολύ άσχημο.Μπιεω να κάνω σε όλη την μπροστινή περιοχή του ποδιού ?Η τιμή?

  1. Βεβαίως μπορούν να γίνουν πολλαπλές περιοχές. Υπάρχει τιμοκατάλογος μέσα στην ιστοσελίδα. Πιθανότατα εμπίπτει στο: πρόσθια και έσω επιφάνεια μηρών όπου η μεμονωμένη συνεδρία είναι 90€ και 630€ για το πακέτο 10 συνεδριών.

 4. καλησπερα. επεμβαση στο προγουλι,αλλα μεσα στο ιατρειο με μια μονο συνεδρια γινεται ? θα εχει αποτελεσμα αμεσως? ποσο κοστιζει περιπου? η επισκεψη για ερωτηση μονο ειναι δωρεαν?ευχαριστω.

  1. Εφόσον πρόκειται για κλασικό διπλοσάγωνο, η διόρθωση μπορεί να γίνει με λιποαναρρόφηση με τοπική αναισθησία. Για να εκτιμήσουμε ακριβώς το πρόβλημα και να επιβεβαιώσουμε το είδος της τεχνικής και το κόστος χρειάζεται να γίνει μια αξιολόγηση από κοντά. Η επίσκεψη για ενημέρωση μόνο χρεώνεται.

 5. Έχω χάσει πολλά κιλά σε συνδιασμό με γυμναστήριο ωστόσο έχω μια μικρή χαλάρωση στην κοιλιά και στους γλουτούς η οποία με εχει απογοητεύσει..πρέπει να κάνω ραδιοσυχνότητες η κάτι άλλο .;και αν ναι πόσες περίπου θα χρειαστώ πάνω κάτω..τιμή;

  1. Με τις ραδιοσυχνότητες μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η επιφανειακή χαλάρωση, κυρίως του δέρματος. Ωστόσο, το σχήμα των γλουτών δεν αλλάζει παρά μόνο εάν γίνει χειρουργική παρέμβαση, δηλαδή το BBL (Brazilian butt lift). Το κόστος της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες Legacy υπάρχει σε τιμοκατάλογο στην ιστοσελίδα.

 6. Καλησπέρα .. μετά από απώλεια 45 κιλών έχω αρκετή χαλάρωση, ειδικά στους μηρούς πισω και προσαγωγούς .. και αρκετή στα μπράτσα ..
  Πρέπει να χάσω σίγουρα άλλα 10 και συνεχίζω .. θα βοηθήσουν οι ραδιοσυχνοτητες ή σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι αναγκαία άλλου είδους θεραπεία ;

  1. Μετά από μεγάλη απώλεια βάρους οι ραδιοσυχνότητες πιθανότατα δε θα καταφέρουν να βελτιώσουν την εικόνα. Είναι προτιμότερο να σταθεροποιηθεί το σωματικό βάρος και να γίνει μια κλινική εκτίμηση για να κριθεί κατά πόσο χρειάζεται κάποια χειρουργική παρέμβαση ή άλλου είδους θεραπεία.

  1. Όταν πρόκειται για πραγματικές σακούλες με πρόπτωση του λίπους, η μόνη αποτελεσματική μέθοδος είναι η βλεφαροπλαστική. Όταν οι σακούλες εμφανίζονται λόγω απώλειας όγκου, το υαλουρονικό μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα. Σε ήπιες σακούλες μπορούν να εφαρμόσουν και λιγότερο επεμβατικές μέθοδοι με μηχανήματα, αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο περιορισμένο.

 7. Εχω χαλαρώση στην κοιλια μετά από δυο εγκυμοσύνες και αρκετή απώλεια βάρους ενώ γενικά ειμαι πολύ γυμνασμένη και γραμμωμένη .. μπορεί να σφυξει το δέρμα στην κοιλια με ραδιοσυχνότητες χωρίς κοίλοι πλαστική ;

  1. Εφόσον πρόκειται για ήπια επιδερμική χαλάρωση και δεν υπάρχει πολύ τοπικό λίπος, η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, είδικά στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για να κρίνουμε, ωστόσο, κατά πόσο θα είναι αποτελεσματική η θεραπεία, χρειάζεται να γίνει μια εξέταση από κοντά.

 8. Καλησπέρα σας εχω χαλάρωση στην κοιλιά μετα απο απώλεια περίπου 60 κιλών διορθώνεται με γυμναστική και ραδιοσυχνοτήτες η θα πρέπει να γινει καποιο χειρουργείο;

  1. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να βελτιώσουν μια ήπια χαλάρωση του δέρματος, αλλά σε πιο έντονη χαλάρωση τα αποτελέσματα είναι λιγότερο ικανοποιητικά και απαιτείται χειρουργική αντιμετώπιση. Κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη και χρειάζεται να εξετάσουμε την κοιλιά και να αποφασίσουμε τι είναι προτιμότερο.

 9. Καλησπερα μετα απο 2 γεννες..βλεπω πως το δερμα στα ποδια μου στον ηλιο δεν ειναι λειο!!!!Ειναι πολυ ενοχλητικο στα ματια μου…ειμαι 55 κιλα.Ποια θεραπεια ειναι η πιο καταλληλη??

  1. Ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή, μπορούμε να εφαρμόσουμε διαφορετικές θεραπείες όπως ραδιοσυχνόητες (Venus Legacy), DermaPen, ειδικά νήματα σώματος και άλλα. Για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας μπορείτε να στείλτε μερικές φωτογραφίες ή να κανονίσετε να γίνει μια εξέταση από κοντά.

  1. Η εξωτερική χρήση ραδιοσυχνότητας για σύσφιξη, όπως είναι το Venus legacy, δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

To get in touch with us, please fill out the contact form below.

  Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..