Η κλινική

Οι πλαστικοί χειρουργοί μας και η ομάδα τους διενεργούν τις περισσότερες επεμβάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε πολύ βολικό σημείο, κοντά στο αεροδρόμιο, μόλις λίγα μέτρα από το 5 αστέρων ξενοδοχείο Νικόπολις και πολύ κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο είναι μία υψηλών προδιαγραφών κλινική που παρέχει πιστοποιημένες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε ένα περιβάλλον με επίκεντρο τη φροντίδα, την ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή. Το κέντρο φέρει τις πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 22000, την πιστοποίηση Temos “Quality in international Patient Care”, τη σφραγίδα ποιότητας “Exellence in Medical Tourism” και το βραβείο “Best Hospitals Worldwide 2014”.

diabalkaniko iatriko kentro

Η ομάδα μας διενεργεί επεμβάσεις αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής της νέας γενιάς σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών φροντίδας και ασφάλειας. Πέρα από οργανωμένο τμήμα ΜΕΘ, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στεγάζονται πολλοί καταξιωμένοι ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων, που καλύπτουν παν ενδεχόμενο.

diabalkaniko2

Η ομάδα των αναισθησιολόγων μας συνεργάζεται μαζί μας για πάνω από 15 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά όλες τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της πλαστικής χειρουργικής. Η μεγάλη εμπειρία τους επιτρέπει να διενεργούν όλες τις νέες μεθόδους αναισθησίας, είτε πρόκειται για απλή μέθη, είτε για γενική νάρκωση. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του τρόπου αναισθησίας γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια και γρήγορη ανάρρωση μετά την επέμβαση.

 

2 Απαντήσεις

  1. Καλησπέρα. Κατά την επέμβαση κακοήθους όγκου στην παρωτίδα (Ca κεφαλής και τραχήλου) χρειάστηκε να κοπεί το προσωπικό νεύρο το οποίο περνούσε μέσα από τον όγκο. Αυτήν την στιγμή υπάρχει πάρεση στο χείλος (ευτυχώς όχι το μάτι). Οι ακτινοβολίες και οι χημειοθεραπείες τελείωσαν στις 14/11/2019. Μπορεί να γίνει αποκατάσταση? Και αν ”ναι” πότε?
    Ευχαριστώ.

    1. Το ερώτημα που θέσατε είναι αρκετά πολύπτυχο και χρειάζεται να εκτιμηθούν πολλοί παράγοντες για την απόφαση για μια χειρουργική αποκατάσταση. Χρονικά η στιγμή είναι ευνοϊκή, ωστόσο η μέθοδος που θα επιλέξει κανείς εξαρτάται από το είδος της βλάβης, την επίδραση της ακτινοβολίας, την ηλικία κτλ. Σε κάθε περίπτωση, η σύστασή μου θα ήταν να εκτιμήσουμε το πρόβλημα από κοντά.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *