Ανάπλαση Θηλής

Με μια ματιά
Μάθετε περισσότερα

Η ανάπλαση της θηλής γίνεται μετά από μαστεκτομή, όταν έχει προηγηθεί αφαίρεση της θηλής και αποκατάσταση του μαστού. Μπορεί να γίνει είτε με ελεύθερα μοσχεύματα, είτε με δερματικούς κρημνούς και τατουάζ.

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  Περιγραφή

  Η αφαίρεση της θηλής είναι αναπόφευκτη σε πολλές περιπτώσεις που γίνεται μαστεκτομή ειδικά εάν ο όγκος βρίσκεται σε εγγύτητα με τη θηλή. Η αποκατάσταση της θηλής και της περιθηλαίας άλω επιτυγχάνεται με τη χρήση συνδυασμών τοπικών κρημνών και ελεύθερων μοσχευμάτων ή με τατουάζ. Η πιο συνηθισμένη τεχνική που ακολουθούμε στην αποκατάσταση μαστού είναι να πάρουμε ένα κομμάτι περιθηλαίας άλω και θηλής από τον υγιή μαστό και τα χρησιμοποιούμε ως ελεύθερα μοσχεύματα για την ανάπλαση της νέας θηλής.

  Όταν δεν είναι διαθέσιμος ο άλλος μαστός για την λήψη μοσχευμάτων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερο μόσχευμα από τα μεγάλα χείλη του αιδοίου για να δημιουργήσουμε την θηλέα άλω και ένα χόνδρινο ή χοριακό μόσχευμα ώστε να δημιουργήσουμε την προβολή της θηλής.

  Η χρήση μικρών τοπικών κρημνών είναι μία άλλη τεχνική ώστε να δημιουργήσουμε την προβολή της θηλής. Τέλος το τατουάζ γίνετε είτε συμπληρωματικά για την ενίσχυση του αισθητικού αποτελέσματος, είτε ως μία αυτόνομη αντιμετώπιση για την αποκατάσταση της θηλέας άλω.

  Πραγματικά Περιστατικά

  Ανάπλαση Θηλής

  Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά από μαστεκτομή

  Πριν & Μετά

  Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  Φύλο
  Γυναίκα
  Βάρος
  63
  Ύψος
  165
  Ηλικία
  36
  Ανάπλαση μαστού και θηλής μετά από μαστεκτομή
  Αποκατάσταση μαστών μετά από μαστεκτομή

  Πριν & Μετά

  Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
  Φύλο
  Γυναίκα
  Ήλικια
  58
  ΄Υψος
  165
  ΄Βαρός
  46
  Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή με πλατύ ραχιαίο και πρόθεση στον δεξί μαστό και ανόρθωση και αύξηση του αριστερού μαστού
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..