Virtual Consultation

virtual consultation

Με την υπηρεσία τηλεϊατρικής (Virtual Consultation) μπορείτε τώρα να επισκεφτείτε το ιατρείο μας από την άνεση του σπιτιού σας. Για εσάς που βρίσκεστε μακριά, εξομοιώνουμε όσο γίνεται καλύτερα μια πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο μας, για να γνωρίσετε τους ιατρούς μας και να ανταλλάξετε πληροφορίες, πριν την άφιξή σας στη Θεσσαλονίκη.

  1. Στοιχεία Επικοινωνίας  2. Ενδιαφέρομαι για:

  3. Περιγραφή

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  2 Απαντήσεις

  1. Θελω να ρωτησω κ κατι αλλο.η θεραπεία με βουτολινική τοξίνη (μποτο x) τις ηδη υπάρχουσες ρυτίδες τις εξαφανίζει; Εκανα πριν 15 μερες ,καθως κ γέμισμα των ρυτίδων με υαλουρονικο αλλα οι ρυτίδες μ δεν εξαφανίστηκαν.ειναι ακομα εκει.με τον καιρο θα φύγουν καθολου η οχι;

   1. Συνήθως χρειάζεται 1-2 μήνες για να δράσει σωστά η θεραπεία με βουτολινική τοξίνη (μποτο x) και να αρχίσουν να μειώνονται οι ρυτίδες, όταν αυτές είναι ήδη σχηματισμένες και μόνιμες. Με το υαλουρονικό συνήθως υπάρχει άμεση βελτίωση από την πρώτη μέρα.

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *