Με ενθέματα ή expanders

Με μια ματιά
Μάθετε περισσότερα

Η ανάπλαση του μαστού μετά από μαστεκτομή μπορεί να γίνει με ενθέματα σιλικόνης, με ή χωρίς προηγούμενη διαστολή των ιστών με ειδικούς διατατήρες (expanders). Είναι μια μέθοδος ασφαλής και με καλά αποτελέσματα, εφόσον υπάρχει σωστή ένδειξη.

Μάθετε Περισσότερα



    Περιγραφή

    Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί ολική ή μερική μαστεκτομή και η ποιότητα δέρματος το επιτρέπει, είναι δυνατή η αποκατάσταση μαστού με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, με ή χωρίς τη χρήση διαστολέων (expanders). Οι διαστολείς δέρματος είναι συσκευές σιλικόνης, οι οποίες γεμίζονται σταδιακά σε ένα διάστημα 8-12 εβδομάδων με φυσιολογικό ορό, μέχρι να επιτευχθεί αρκετός χώρος, ώστε να μπορέσει με μια δεύτερη επέμβαση να τοποθετηθεί το τελικό ένθεμα σιλικόνης. Αυτό τοποθετείται κατά βάση κάτω από το μείζων θωρακικό μυ, ώστε να υπάρχει αρκετή υποστήριξη ιστών. Η επιλογή του όγκου του ενθέματος και του διαστολέα γίνεται με βάση το μέγεθος και το σχήμα το υγιούς μαστού.

    Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί ακτινοβολία της περιοχής επηρεάζεται η ποιότητα του δέρματος και η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης ή expanders είναι παρακινδυνευμένη. Ωστόσο είναι η δυνατή η χρήση φύλων κολλαγόνου, για παράδειγμα Veritas, για ενισχυθεί το δέρμα και να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές, όπως η σύσπαση κάψας ή η διάσπαση του τραύματος. Τα υλικά αυτά που χρησιμοποιούνται στην επανορθωτική χειρουργική με ενθέματα είναι βιοσυμβατά και δεν προκαλούνε αλλεργικές ή άλλες αντιδράσεις και μετά από ένα διάστημα περίπου 3 μηνών ενσωματώνονται πλήρως με τους υπόλοιπους ιστούς, δημιουργώντας ένα ισχυρό τοίχωμα, το οποίο αποτρέπει τη δημιουργία ουλών οι οποίες μπορούν να μετατοπίσουν ή να παραμορφώσουν το ένθεμα σιλικόνης.

    Πραγματικά Περιστατικά

    Με ενθέματα ή expanders

    Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά από μαστεκτομή

    Πριν & Μετά

    Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

    Μετά

    Φύλο
    Γυναίκα
    Βάρος
    63
    Ύψος
    165
    Ηλικία
    36
    Ανάπλαση μαστού και θηλής μετά από μαστεκτομή
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    2 Απαντήσεις

    1. Καλησπέρα σας.Κατοπιν διπλής μαστεκτομης θα ήθελα να μάθω εάν με την μέθοδο των διατατηρων υπάρχει συγκεκριμένο ποσό ml το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω.Η υπάρχει πλαφόν ανέκαθεν του ύψους του βάρους η του θώρακα.Σας Ευχαριστώ

      1. Κάθε διατατήρας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και αυτό που κυρίως έχει σημασία είναι το εύρος (πλάτος) και η προβολή. Το εύρος καθορίζεται από τις διαστάσεις του θώρακα, ενώ η προβολή έχει να κάνει με το μέγεθος που θέλουμε να πετύχουμε. Όσον αφορά στα ml, σίγουρα σε μια πιο μικρόσωμη γυναίκα θα επιλέξουμε μικρότερο διατατήρα, αλλά και πάλι είναι ζήτημα του σχεδιασμού της αποκατάστασης.

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..