Με μεταφορά λίπους

Με μια ματιά
Κόστος για μεταφορά λίπους

Η ανάπλαση του μαστού μετά από μαστεκτομή μπορεί να γίνει με λιπομεταφορά, δηλαδή τη σταδιακή έγχυση λίπους σε 4-6 συνεδρίες, εως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό μέγεθος.

Μάθετε Περισσότερα



    Περιγραφή

    Η χρήση μικρών τοπικών κρημνών είναι μία άλλη τεχνική της επανορθωτικής χειρουργικής ώστε να δημιουργήσουμε την προβολή της θηλής. Τέλος το τατουάζ γίνετε είτε συμπληρωματικά για την ενίσχυση του αισθητικού αποτελέσματος, είτε ως μία αυτόνομη αντιμετώπιση για την αποκατάσταση της θηλέας άλω.

    Η αφαίρεση της θηλής είναι αναπόφευκτη σε πολλές περιπτώσεις που γίνεται μαστεκτομή ειδικά εάν ο όγκος βρίσκεται σε εγγύτητα με τη θηλή. Η αποκατάσταση της θηλής και της περιθηλαίας άλω επιτυγχάνεται με τη χρήση συνδυασμών τοπικών κρημνών και ελεύθερων μοσχευμάτων ή με τατουάζ. Η πιο συνηθισμένη τεχνική που ακολουθούμε είναι να πάρουμε ένα κομμάτι περιθηλαίας άλω και θηλής από τον υγιή μαστό και τα χρησιμοποιούμε ως ελεύθερα μοσχεύματα για την ανάπλαση της νέας θηλής.

    Όταν δεν είναι διαθέσιμος ο άλλος μαστός για την λήψη μοσχευμάτων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερο μόσχευμα από τα μεγάλα χείλη του αιδοίου για να δημιουργήσουμε την θηλέα άλω και ένα χόνδρινο ή χοριακό μόσχευμα ώστε να δημιουργήσουμε την προβολή της θηλής.

    ανάπλαση θηλής τεχνικές

    Η χρήση μικρών τοπικών κρημνών είναι μία άλλη τεχνική ώστε να δημιουργήσουμε την προβολή της θηλής. Τέλος το τατουάζ γίνετε είτε συμπληρωματικά για την ενίσχυση του αισθητικού αποτελέσματος, είτε ως μία αυτόνομη αντιμετώπιση για την αποκατάσταση της θηλέας άλω.

    Τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε σε αρκετά περιστατικά η ανάπλαση του μαστού με μεταφορά λίπους. Το λίπος αυτό παίρνεται με μία τροποποιημένη τεχνική λιποαναρρόφησης από άλλες περιοχές του σώματος (κοιλιά, ψωμάκια, γλουτoί) και αφού γίνει η κατάλληλη επεξεργασία ενίεται στην περιοχή του μαστού.

    Η συγκεκριμένη αποκατάσταση μαστού απαιτεί 4-6 συνεδρίες και μία κατάλληλη προετοιμασία της περιοχής του στήθους με τη μέθοδο BRAVA πριν από τις επεμβάσεις. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι αποκαθιστούμε τον μαστό χωρίς τομές και χωρίς τη χρήση ξένων υλικών το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό δια βίου και ταυτόχρονα διορθώνονται τοπικές υπελιπώσεις σε άλλα σημεία του σώματος. Η μέθοδος είναι εφικτή μόνο σε σχετικά μικρού μεγέθους μαστούς και συνήθως χρειάζεται μια προσαρμογή του υγιούς μαστού με σμίκρυνση ή ανόρθωση.

    Πραγματικά Περιστατικά

    Με μεταφορά λίπους

    Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών

    Πριν & Μετά

    Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Μετά

    Φύλο
    Γυναίκα
    Βάρος
    78
    Ύψος
    170
    Ήλικία
    42
    Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών με μεταφορά λίπους και ανόρθωση/μείωση
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..