Με μυ και δέρμα ράχης

Με μια ματιά
Μάθετε περισσότερα

Η χρήση του πλατύ ραχιαίου για την αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή είναι μια ασφαλής τεχνική, η οποία δίνει λύση σε προβλήματα όπως μετακτινική ρίκνωση, έλλειψη επαρκούς δέρματος και ιστών κτλ. Προσφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  Περιγραφή

  Μετά από ολική μαστεκτομή γίνεται επιτακτική η ανάγκη αποκατάστασης όχι μόνο του όγκου του μαστού αλλά και του δέρματος, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις υπόκειται λόγω της ακτινοβολίας βλάβες, οι οποίες επηρεάζουν την ελαστικότητα και την αντοχή του. Εδώ είναι αναγκαία η χρήση ιστών του σώματος, προκειμένου να συμπληρωθεί το έλλειμμα του δέρματος και του όγκου του μαστού. Ιστορικά ο πλατύς ραχιαίος είναι ένας μυς της ράχης που αποτέλεσε την πρώτη αισθητικά αποδεκτή αποκατάσταση του μαστού.

  Unbenannt 20.jpg

  Αυτή η επανορθωτική χειρουργική επέμβαση χαρακτηρίζεται από την ευκολία της και την ασφάλεια, καθότι έχει χαμηλό ποσοστό επιπλοκών και συνήθως μικρό χρόνο διεκπεραίωσης, σε σχέση με άλλες επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μαστού. Ο πλατύς ραχιαίος μυς παρασκευάζεται διατηρώντας την αγγείωση του και περιστρέφεται μαζί με μια έλλειψη δέρματος στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, δημιουργώντας μια περίσσεια δέρματος και ιστών, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπλαση του νέου μαστού. Στην αποκατάσταση μαστού σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος είναι απαραίτητη η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης κάτω από τον μυ, προκειμένου να αυξηθεί ο νέος μαστός και να έχει το μέγεθος του υγιούς μαστού. Η επέμβαση αυτή παρόλο που αποτέλεσε μια από τις πρώτες επεμβάσεις σε αυτόν τον τομέα, συνεχίζει παγκοσμίως να εφαρμόζεται συχνά, καθώς τα αποτελέσματα είναι ευρέως αποδεκτά και το ρίσκο σχετικά χαμηλό.

  Πραγματικά Περιστατικά

  Με μυ και δέρμα ράχης

  Αποκατάσταση μαστών μετά από μαστεκτομή

  Πριν & Μετά

  Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

  Πριν

  Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

  Μετά

  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
  Φύλο
  Γυναίκα
  Ήλικια
  58
  ΄Υψος
  165
  ΄Βαρός
  46
  Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή με πλατύ ραχιαίο και πρόθεση στον δεξί μαστό και ανόρθωση και αύξηση του αριστερού μαστού
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..