Καρκίνος δέρματος και μαλακών μορίων

Με μια ματιά
Μάθετε περισσότερα

Ο καρκίνος του δέρματος είναι μια νόσος που πρέπει να αντιμετωπίζεται χειρουργικά και όσο δυνατόν νωρίτερα. Αναλαμβάνουμε τόσο την ογκολογική χειρουργική αφαίρεση, όσο και την αποκατάσταση του δέρματος και των μαλακών μορίων.

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις επεμβάσεις στον καρκίνο δέρματος μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.



    Περιγραφή

    Η σημερινή κοινωνία προβάλλει ως πρότυπα καλομαυρισμένα κορμιά, ενώ η μόδα της ηλιοθεραπείας συνεχίζεται και τους χειμερινούς μήνες, με την αλόγιστη χρήση του solarium προκειμένου να διαρκεί το μαύρισμα όλο το χρόνο. Η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και των τεχνιτών μέσων έχει εκτινάξει τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνων του δέρματος, ειδικά σε λευκούς τύπους δέρματος, ώστε με νεότερη ευρωπαϊκή οδηγία απαγορεύεται η χρήση solarium σε άτομα ηλικίας κάτω των 18.

    Η έκθεση σε αυτού του είδους ακτινοβολία είναι αποδεδειγμένα συνδεδεμένη με αυξημένο ποσοστό εμφάνισης βασικοκυτταρικού καρκίνου, καρκίνου πλακώδους επιθηλίου και μελανώματος. Οι πρώτες δύο μορφές είναι σχετικά καλοήθεις, με βάση το γεγονός ότι σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο μεγαλώνουν με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, καταστρέφοντας το δέρμα ή και ζωτικά όργανα. Το μελάνωμα είναι ένας θανατηφόρος καρκίνος του δέρματος, ο οποίος χρίζει άμεσης και εκτεταμένης αντιμετώπισης, επανορθωτικής χειρουργικής και όχι μόνο.

    Ο ρόλος του πλαστικού χειρουργού είναι μεγάλης σημασίας, τόσο στην αφαίρεση των όγκων αυτών, όσο και στην αποκατάσταση των ελλειμμάτων που προκύπτουν. Απαραίτητη είναι η άμεση συμβουλή των ασθενών σε ειδικούς, σε περίπτωση νέων μορφωμάτων του δέρματος, ή σε διαφοροποίηση παλαιότερων μορφωμάτων, διότι η αντιμετώπιση ή επανορθωτική επέμβαση σε πρώιμα στάδια παρέχει μεγαλύτερη πιθανότητα ίασης και αποκατάστασης.

    Συχνές ερωτήσεις F.A.Q.

    Εμφάνισα σάρκωμα στην περιοχή της κνήμης και έγινε επιτυχής αφαίρεση και ακτινοβολία της περιοχής, αλλά το τραύμα δεν κλείνει και από κάτω είναι ανοιχτό το κόκκαλο. Τι μπορεί να γίνει;

    Σε τέτοιες περιπτώσεις η σύγλειση του τραύματος δε γίνεται με συμβατικά μέσα, διότι διαταράσσεται η μικροκυκλοφορία του δέρματος από την ακτινοβολία και από την άλλη τα οστά δεν παρέχουν καλό υπόστρωμα, προκειμένου να γίνει επούλωση με συρραφή ή με δερματικά μοσχεύματα. Ανάλογα με την περιοχή μπορεί να γίνει μεταφορά μυός της κνήμης, ενώ σε μεγαλύτερα ελλείμματα θα πρέπει να γίνει μικροχειρουργική μεταφορά ελεύθερου κρημνού από κάποια άλλη περιοχή του σώματος

    Πραγματικά Περιστατικά

    Καρκίνος δέρματος και μαλακών μορίων

    Αιμαγγείωμα άνω χείλους

    Πριν & Μετά

    Αιμαγγείωμα Άνω Χείλους σε Αγόρι Πριν την Αφαίρεση

    Πριν

    Μετά

    Φύλο
    Άντρας
    Βάρος
    -
    Ύψος
    -
    Ηλικία
    17
    Χειρουργική αφαίρεση αιμαγγειώματος άνω χείλους
    Καρκίνος δέρματος

    Πριν & Μετά

    Καρκίνος δέρματος αφαίρεση- πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Καρκίνος δέρματος αφαίρεση- πρόσωπο μετά την αφαίρεση του

    Μετά

    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
    Φύλο
    Γυναίκα
    Βάρος
    52
    Υψος
    156
    Ηλικά
    83
    Αφαίρεση προχωρημένου βασικοκυτταρικού καρκίνου δέρματος στον περιοχή της δεξιάς παρειάς μέχρι τη βάση της ρινός και αποκατάσταση με δερματικό κρημνό και μόσχευμα
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..