Σχιστίες προσώπου

Με μια ματιά
Μάθετε Περισσότερα

Οι σχιστίες του προσώπου είναι συγγενείς διαμαρτίες, οι οποίες πρέπει να χειρουργούνται στα πρώτο έτος της ζωής, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή έκβαση. Η διόρθωση αφορά τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά προβλήματα του χείλους και της υπερώας.

Μάθετε Περισσότερα

Οι σχιστίες του προσώπου είναι συγγενείς διαμαρτίες, οι οποίες πρέπει να χειρουργούνται στα πρώτο έτος της ζωής, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή έκβαση. Η διόρθωση αφορά τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά προβλήματα του χείλους και της υπερώας.  Περιγραφή

  Πρόκειται για συγγενείς διαμαρτίες του προσώπου, οι οποίες οφείλονται σε ατελή σύγκλειση των ιστών στη μέση γραμμή του προσώπου κατά τη διάρκεια της εμβρυικής ανάπτυξης. Οι ανωμαλίες αυτές μπορούν να εμφανιστούν σε διαφορετικό βαθμό, από απλή ατελή σύγκλειση των χειλέων (λαγόχειλο), ως και ατελή σύγκλειση των χειλέων, της άνω γνάθου και της υπερώας (λυκόστομα). Τα παιδιά που γεννιούνται με αυτές τις ανωμαλίες χρίζουν επανορθωτικής χειρουργικής επέμβασης, η οποία θα πρέπει να γίνεται από τη γέννησή τους μέχρι το 2ο έτος της ζωής τους, διότι έτσι παρέχονται καλύτερα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα από τις επανορθωτικές επεμβάσεις. Η χειρουργική θεραπεία περιλαμβάνει χρήση τοπικών κρημνών ή και μετατόπιση οστεοχόνδρινων μορίων, για την σύγκλειση της εκάστοτε ανωμαλίας. Οι ουλές της επέμβασης γίνονται στην ενήλικο ζωή σχεδόν αόρατες.

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..