Συμπληρωματικές επεμβάσεις προσώπου

Συμπληρωματικές Επεμβάσεις

Με μια ματιά
Κόστος για Συμπληρωματικές Επεμβάσεις

Οι συμπληρωματικές επεμβάσεις αφορούν όλες τις μικροεπεμβάσεις που γίνονται για βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου όπως:

 • Μόνιμα ενθέματα ζυγωματικών-πηγουνιού 
 • Αύξηση Χειλιών 
 •  Διόρθωση ρυτίδων με μοσχεύματα 
 • Λιπομεταφορά στο πρόσωπο 

 

 

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των συμπληρωματικών επεμβάσεων στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  Για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου μπορούν να μπουν ενθέματα στα ζυγωματικά και στο γένιο απο τον πλαστικό χειρούργο. Η επέμβαση μπορεί να γίνει με τοπική νάρκωση. Τα ενθέματα είναι συνήθως συμπαγή σιλικόνη και συνήθως είναι προκατασκευασμένα. Υπάρχουν όμως και εξειδικευμένα περιστατικά και υλικά άλλης σύστασης όπως επίσης και σχήματος κατά παραγγελία. Η τομή γίνεται συνήθως μέσα από το στόμα και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και σταθερό. Υπάρχει η δυνατότητα στο γένιο να κάνουμε και το αντίστροφο. Δηλαδή να μειώσουμε τον όγκο και την προβολή του πηγουνιού είτε τροχίζοντας το είτε κάνοντας οστεοτομίες. Η συγκεκριμένη πλαστική προσώπου γίνεται επίσης με τομές μέσα από το στόμα με πολύ καλό αποτέλεσμα.


  Αλλαγή εύρους του χείλους

  Για να αυξήσουμε το εύρος του χείλους είτε του άνω είτε του κάτω αφαιρείται με τοπική νάρκωση μία λωρίδα δέρματος στο όριο του βλεννογόνου του χείλους, παρασκευάζεται και προωθείται ο βλεννογόνος. Η συρραφή γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε μετά από 5-6 μήνες η ουλή χάνεται σχεδόν τελείως. Τους πρώτους όμως μήνες η ουλή αυτή είναι σκληρή ίσως και ρικνωμένη που δυσκολεύει το έντονο άνοιγμα του χείλους. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές προτιμούμε να κάνουμε ξεχωριστά τα δύο χείλη.


  Μεταφορά μοσχευμάτων στο πρόσωπο

  Μοσχεύματα λιπώδη, μυϊκά ή χοριολιπώδη χρησιμοποιούνται για να δώσουν όγκο σε κάποιες περιοχές του προσώπου ή για να γεμίσουν μία έντονη βαθιά ρυτίδα ώστε να φαίνεται πολύ λιγότερο. Αναλυτικότερα θα πρέπει να πούμε ότι η λιπομεταφορά, δηλαδή η λήψη λίπους με λιποαναρρόφηση από κάποιο άλλο σημείο του προσώπου έχει το μειονέκτημα ότι ένα απρόβλεπτο ποσοστό του λίπους απορροφάται από τον οργανισμό και έτσι δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια την διόρθωση που θα μείνει μετά από εννέα μήνες.

  Τα χοριολιπώδη μοσχεύματα, δηλαδή ένα ενιαίο κομμάτι λίπους και δέρματος από το οποίο αφαιρείται η επιδερμίδα έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά καθώς πιάνουν σαν μόσχευμα και ενσωματώνονται στην καινούργια τους θέση κατά 100%. Τέτοια μοσχεύματα μπορούμε να πάρουμε από οποιοδήποτε μέρος του σώματος όπως π.χ. δίπλα από μία παλιά ουλή σκωληκοειδεκτομής και να το τοποθετήσουμε σε ένα τούνελ που δημιουργούμε κάτω από το δέρμα στις χειλεοπαρειακές αύλακες ώστε να τις γεμίσουμε. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του χείλους.

  Τα μυϊκά μοσχεύματα χρησιμοποιούνται πιο σπάνια για κοσμητικούς λόγους. Συνήθως βάζουμε ένα κομμάτι μυός που παίρνουμε από το άνω βλέφαρο στην διάρκεια της βλεφαροπλαστικής το οποίο ούτως ή άλλως θα έβγαινε και θα αχρηστευόταν και το τοποθετείται σαν μόσχευμα σε ένα τούνελ κάτω από το δέρμα σε μία ή δύο βαθιές ρυτίδες τις μεσοφρύου χώρας. Πιάνει πάντοτε και δίνει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

  STAR blog
  Συμπληρωματικές Επεμβάσεις 2

  Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό. Μαζί καταλήγουμε στη λύση που ταιριάζει τέλεια αποκλειστικά σε εσάς!

  Συχνές ερωτήσεις F.A.Q.

  Μια φίλη μου είχε βάλει σιλικόνη στα χείλη και τα αποτελέσματα ήταν τρομακτικά. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά

  Η ενέσιμη σιλικόνη είναι μια τεχνική που αποφεύγουμε, ακριβώς επειδή τα ελεύθερα μόρια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν τα λεγόμενα σιλικονώματα, δηλαδή χρόνια φλεγμονή στην περιοχή στην οποία ενίεται. Ειδικά στην περιοχή των χειλιών τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από αντιαισθητική μέχρι και επικίνδυνα για την υγεία. Ως ένα βαθμό μπορούν να διορθωθούν με χειρουργική αφαίρεση της σιλικόνης και των ιστών με βλάβη, ώστε τα χείλη να επανέλθουν στο αρχικό τους μέγεθος.

  Πραγματικά Περιστατικά

  Συμπληρωματικές Επεμβάσεις

  Αιμαγγείωμα άνω χείλους

  Πριν & Μετά

  Αιμαγγείωμα Άνω Χείλους σε Αγόρι Πριν την Αφαίρεση

  Πριν

  Μετά

  Φύλο
  Άντρας
  Βάρος
  -
  Ύψος
  -
  Ηλικία
  17
  Χειρουργική αφαίρεση αιμαγγειώματος άνω χείλους
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  4 Απαντήσεις

  1. Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θελω να κανω λιποαναρροφηση στο προσωπο και λιπομεταφορα (αν το κρινετε οντως απαραιτητο ) σε καποια αλλα μερη του προσωπου μου. Δεν θα ηθελα στανταρ τιμη(ξερω πως δεν ειναι εφικτο εφοσον δεν εχετε δει το περιστατικο) Θα ηλεθα ενα ενδεικτικο ευρος τιμης για αυτες τις επεμβασεις . Εκ των προτερων σας ευχαριστω!

   1. Οι επεμβάσεις τόσο της μικρής λιποαναρρόφησης του προσώπου, όσο και της μεταφοράς λίπους γίνονται με τοπική αναισθησία και το κόστος είναι αρκετά προσιτό. Για να αξιολογήσουμε βέβαια κατά πόσο είναι σκόπιμο να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να γίνει πρώτα μια εκτίμηση. Μπορείτε να στείλετε μερικές φωτογραφίες στο email του ιατρείου ([email protected]) ή να κανονίσετε ένα ραντεβού για εξέταση από κοντά.

  2. Ενδιαφέρομαι να κάνω διάφορες πλαστικές ώστε να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω στην εικόνα μου…όπως λιποααναροφυση κοιλιοπλαστικη αύξηση γλουτών κτλ….για αρχή όμως θα ήθελα να αλλάξω το πρόσωπο μου ώστε να έχει κάποια θυληκοτητα στο σύνολό χωρίς αυτό να προχωρήσει στο υπόλοιπο σώμα …εννοώ αρέσκομαινσε ένα φτιαγμένο αρρενωπό κορμί αλλά με γλυκό πρόσωπο….πως μου προτείνετε να κινηθώ?

   1. Για τη θηλυκοποίηση του προσώπου υπάρχουν πολλές διαφορετικές επεμβάσεις, που αφορούν στη μύτη, τα μάτια, το μέτωπο, τα ζυγωματικά κτλ. Για καλύτερη ενημέρωση χρειάζεται εξέταση από κοντά διότι είναι μια διαδικασία τελείως εξατομικευμένη.

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..