Λιποαναρρόφηση κοιλίας και διόρθωση γυναικομαστίας

Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Πριν την Επέμβαση
Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Μετά την Επέμβαση
Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Πριν την Επέμβαση Μπροστινό Μέρος
Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Μετά την Επέμβαση Μπροστινό Μέρος
Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Πριν την Επέμβαση Πλάι
Λιποαναρρόφηση Κοιλίας και Διόρθωση Γυναικομαστίας Μετά την Επέμβαση Πλάι
Φύλο
Άντρας
Βάρος
102
Ύψος
183
Ηλικία
32

Προφίλ ασθενούς

Νεαρός ηλικίας 32 ετών προσήλθε για να εκτιμήσουμε την υπερλίπωση που τον ενοχλούσε στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς και τη γυναικομαστία που εμφανίστηκε κατά την εφηβεία και επέμενε και στην ενήλικο ζωή. Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε ιδιοπαθής γυναικομαστία 2ου βαθμού καθώς και γενικευμένη υπερλίπωση της κοιλιακής χώρας.

Ο ασθενής επιθυμούσε την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του, χωρίς τη χρήση εξωγενών ενθεμάτων και με βασικό στόχο, προπάντων το φυσικό αποτέλεσμα, τόσο για το ζήτημα της γυναικομαστίας όσο και για την απομάκρυνση της υπερλίπωσης στην περιοχή της κοιλιακής χώρας.


Η επέμβαση

Η επέμβαση διενεργήθηκε με χρήση λαρυγγικής μάσκας και διάλυμα Tusecent τοπικού αναισθητικού στα πλαίσια ημερήσιας νοσηλείας, χωρίς να χρειαστεί να μείνει μέσα στην κλινική. Μέσα από ελάχιστες τομές κάτω από τις θηλές αφαιρέθηκε εξολοκλήρου ο μαζικός αδένας και στη συνέχεια διενεργήθηκε αναίμακτη λιποαναρρόφηση της περιοχής του στήθους με το Bodyjet. Στην περιοχή της κοιλιάς διενεργήθηκε λιπογλυπτική, η οποία βασίστηκε στην προεγχειρητικό σχεδιασμό, με βασικό σκοπό να μειωθεί το λίπος τόσο στην πρόσθια επιφάνεια της κοιλιάς, όσο και στα πλαϊνά στην περιοχή της μέσης. Μετά το τέλος της επέμβασης χρησιμοποιήθηκε ειδικό πιεστικό λαστέξ, που συμπεριλάμβανε τόσο την κοιλιά, όσο και στο στήθος.


Ο ασθενής σήμερα

Κατά την τελευταία επίσκεψη ο ασθενής δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τόσο με το αποτέλεσμα της επέμβασης, όσο και με την ταχύτητα ανάρρωσης. Μας εξιστόρησε ότι η επέμβαση τον βοήθησε να αρχίσει και πάλι να ασχολείται με τον εαυτό του, να γυμνάζεται και να προσέχει περισσότερο τη διατροφή του, γεγονός που συνέβαλε στον να αλλάξει τελείως η εικόνα του εαυτού του.

Η ανάρρωση ήταν ταχύτατη και  η επιστροφή στην εργασία και την καθημερινότητα ήταν εφικτή μετά από 5 ημέρες. Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν 3 μήνες μετά την επέμβαση ξεχωρίζει κανείς τη σημαντική βελτίωση των σωματικών αναλογιών, τονίζοντας το V–Shape της πλάτης και του κοιλιακού τοιχώματος και των μυών του θώρακα.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..