Therapeies-Swmatos_Kittaritida

Θεραπεία κυτταρίτιδας

Με μια ματιά
Κόστος Θεραπείας Κυτταρίτιδας

Ο συνδυασμός LPG και ενέσιμης μεσοθεραπείας οδηγεί σε σημαντική βελτίωση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.


 

Εφαρμόζεται:

 • στην κοιλιά
 • τα πόδια
 • τα μπράτσα

Χρειάζονται περίπου 6-10 θεραπείες προκειμένου να γίνει γίνει εμφανές το αποτέλεμα και περίπου 15-20 προκειμένου να υπάρχει μόνιμη διαφορά.

 

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της θεραπείας κυτταρίτιδας στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό  Τι είναι η κυτταρίτιδα

  Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτε άλλο από το φυσιολογικό λίπος το οποίο πιέζει το δέρμα προς τα έξω, ενώ ο συνδετικός ιστός το τραβάει προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να έχει ανώμαλη επιφάνεια.


  Τι προκαλεί την κυτταρίτιδα

  Η κυτταρίτιδα δεν εμφανίζεται μόνο σε υπέρβαρα άτομα, αλλά ακόμα και σε πολύ αδύνατα. Ωστόσο σε περίπτωση παχυσαρκίας, χάνοντας βάρος μειώνεται συνήθως και η κυτταρίτιδα. Είναι συχνότερο σε γυναίκες παρά σε άντρες και συνήθως έχει οικογενή εμφάνιση. Παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι η κακή διατροφή, ο χαμηλός μεταβολισμός, η έλλειψη φυσικής άσκησης, ορμονικές αλλαγές, η αφυδάτωση, το πάχος και το χρώμα του δέρματος.


  Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

  Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ξεκινάει από τη σωστή διάγνωση. Υπάρχουν 3 είδη κυτταρίτιδας: η μαλακή, η σκληρή και η οιδηματώδης κυτταρίτιδα. Στη μαλακή κυτταρίτιδα το δέρμα έχει μαλακή υφή και είναι λεπτό. Η κυτταρίτιδα αλλάζει θέση ανάλογα με τη στάση του σώματος και είναι πιο έντονη σε ξαπλωτή θέση. Η σκληρή κυτταρίτιδα το δέρμα έχει εικόνα πορτοκαλιού και η κυτταρίτιδα δε μετακινείται αλλάζοντας τη θέση του σώματος. Η οιδηματώδης κυτταρίτιδα οφείλεται σε κακή λεμφική κυκλοφορία και το δέρμα είναι σκληρό και μερικές φορές επώδυνο. Η κατάσταση αυτή συνήθως εμφανίζεται στο λιποίδημα.

  Η μαλακή κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται με ισοτονική γυμναστική και με λεμφικό μασάζ. Με τη νέα τεχνολογία Alliance by LPG πετυχαίνουμε μια σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας, χάρη στα νέα προγράμματα και τις νέες κεφαλές εφαρμογής, που είναι 30-40% πιο αποτελεσματικές από τις προηγούμενες γενιές LPG. Το Alliance by LPG έχει θεαματικά αποτελέσματα σε αυτή τη μορφή κυτταρίτιδας. Η θεραπεία της σκληρής κυτταρίτιδας γίνεται με συνδυασμό LPG και ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η οιδηματώδης κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται με συνδυασμό ήπιας γυμναστικής, αποφυγής τροφών που κάνουν κατακράτηση υγρών, λεμφικό μασάζ και εναλλαγή κρύου-ζεστού στο ντουζ. Σε περιπτώσεις που δεν υποχωρεί, γίνεται λιποαναρρόφηση.

  Επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνική, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ορατά, άμεσα αποτελέσματα, που θα χαίρεστε να δείχνετε.


  Alliance by LPG Endermologie

  Η μόνη συντηρητική θεραπεία που έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα έναντι της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του σώματος. Γίνεται σε 15-20 συνεδρίες (2 φορές την εβδομάδα) κατά την διάρκεια των οποίων αισθάνεστε άνετα σαν να κάνετε μασάζ. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 6 θεραπείες και μετά από 15 περίπου θεραπείες η βελτίωση διατηρείται για περίπου ένα έτος. Στη συνέχεια προτείνουμε την ετήσια συντήρηση, ανάλογα με την περίπτωση.

  Με διαφορετικές κεφαλές και προγράμματα μπορεί να γίνει αποτελεσματική θεραπεία σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, για να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και το λιποίδημα. Το Alliance by LPG προσφέρει πλέον εξειδικευμένα προγράμματα που επιταχύνουν σημαντικά την αποθεραπεία μετά από λιποαναρρόφηση, lifting προσώπου, κοιλιοπλαστική, μετά από εγκυμοσύνη και μετά από άλλες επεμβάσεις.

  Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

  Οι ενέσεις του ειδικού διαλύματος στην περιοχή βοηθάει συμπληρωματικά στην καταπολέμηση της τοπικής κυτταρίτιδας. Ενδείκνυται ιδιαίτερα ο συνδυασμός LPG και Μεσοθεραπείας, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Η θεραπεία γίνεται σε 6 συνεδρίες κάθε 10 ημέρες.

  Αφήστε μια ερώτηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  fly in

  Fly in πλαστική

  Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

  virtual consultation

  Virtual Consultation

  Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

  To get in touch with us, please fill out the contact form below.

   Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..