Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας

Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει

το τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.


Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.
Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

STAR blog
3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας 6

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.


Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.


Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμες

Μετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

.


Αποτελέσματα Κρυολιπόλισης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

cryolipo1 1 600x450 2
3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας 7
coolsculpting περιοχη κοιλιας
3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας 8

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.


3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την 3D κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε μαζί μας!

coolsculpting-antras-therapeia

96 Απαντήσεις

 1. Γεια σας,

  Με ενδιαφέρει να μάθω κόστος για ένα σημείο, την κοιλιά μου. Μπορείτε να μου πείτε τιμή χωρίς επισκέπτρια? έχω ήδη κάνει μια επισκέπτη στο εξωτερικό.
  /Ειρήνη

  1. Το κόστος της κρυολιπόλυσης είναι εξατομικευμένο, ανάλογα με την περιοχή και τον αριθμό των κεφαλών που θα εφαρμοστούν. Για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε μια συγκεκριμένη τιμή για τη θεραπεία, θα ήταν προτιμότερο να μας αποστείλετε αρχικά στο email μας φωτογραφίες της περιοχής που σας ενδιαφέρει.
   [email protected]

  1. Εφόσον υπάρχει αρκετό λίπος για να το πιάσει η κεφαλή σωστά υπάρχει ένδειξη για κρυολιπόλυση, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε από κοντά

 2. Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω δύο ερωτήσεις.
  1. Μπορείτε να μου πείτε αν η κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για εφαρμογή στην κοιλιακή χώρα μετά από δύο καισαρικές επεμβάσεις, κατά τις οποίες τα τοιχώματα της μήτρας έχουν λεπτύνει αισθητά (θα ήθελα να ξέρω αν επηρεάζει το εσωτερικό σύστημα της γυναίκας πέρα από τα λιποκύτταρα).
  2. Παντού ακούγαμε ότι εμείς οι γυναίκες δεν πρέπει να αφήνουμε την κοιλιά μας να κρυώνει. Με την τόσο χαμηλή θερμοκρασία υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τα γυναικολογικά;

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  1. Η κρυολιπόλυση δεν έχει καμία επίδραση στο εσωτερικό της κοιλιάς, διότι η ψύξη δεν διαπερνά παρά ελάχιστα εκατοστά. Επίσης, η διάρκεια είναι μόνο μία ώρα ανά περιοχή, οπότε δεν προλαβαίνουν να “κρυώσουν” τα γυναικολογικά κτλ. Πάνω από όλα, η τεχνική βασίζεται σε εκατοντάδες μελέτες και έρευνα, που αν είχε δείξει το παραμικρό, δε θα είχε προχωρήσει.

 3. Καλημέρα
  Θα ήθελα να μάθω αν το δέρμα μετά την κρυολιπολυση θα φαίνεται σαν να υπάρχει χαλάρωση και θα κρεμάσει στα σημεία που θα γίνει η εφαρμογή (όπως πχ συμβαίνει μετά από αδυνάτισμα με απώλεια λίπους )

  1. Η κρυολιπόλυση σίγουρα δε χειροτερεύει τη χαλάρωση, ωστόσο η εφαρμογή δε συνιστάται σε περιοχές με βαριά χαλάρωση, διότι το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Η επιλογή γίνεται πάντα κατόπιν ιατρικής εξέτασης.

  1. Κρυολιπόλυση μπορεί να κάνει κάποιος μετά το τέλος της σωματικής ανάπτυξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει στα κορίτσια μετά τα 16 και στα αγόρια μετά τα 18

 4. η κρυολιπολυση εχει αποτελεσμα στην μειωση της συσωρευσης λιπους στο στηθος στους αντρες???η αυτο διορθωνεται μονο με επεμβαση??

  1. Σε περιπτώσεις λιπομαστίας, δηλαδή συσσώρευσης λίπους στην περιοχή του στήθους, η κρυολιπόλυση μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για υπερτροφία του αδένα, ή για περιπτώσεις έντονης γυναικομαστίας.

 5. καλημέρα σας, η κρυολιπόλυση ενδείκνυται σε περίοδο εγκυμοσύνης. στα πλαινα ( ψωμάκια που λέμε) απο τα ποδια σαν περιοχή.

  ευχαριστώ.

  1. Η κρυολιπόλυση Coolsculpting, όπως και σχεδόν όλες οι θεραπείες έχουν πλήρη αντένδειξη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

  1. Δυστυχώς το Coolsculpting έχει αντένδειξη στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν γίνει μελέτες, όπως και με τα περισσότερα φάρμακα και ιατρικές εφαρμογές σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν δεδομένα, η θεραπεία μπορεί να μην είναι ασφαλής ή μπορεί να μην προσφέρει θα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλύτερα λοιπόν να γίνει κρυολιπόλυση μετά τον αποθηλασμό.

  1. Το διπλοσαγωνο αντιμετωπίζεται με Coolsculpting, εφόσον δεν υπάρχει χαλάρωση. Η σύσταση συνήθως είναι για δύο συνεδρίες. Για την περιοχή αυτή χρησιμοποιείται ειδική κεφαλή.

 6. Καλησπερα ενδιαφερομαι για την κρυολιπολυση αλλα επεδη ειμαι απο αρκετα μακρυα θα ηθελα να μαθω ποσες συνεδριες θα χρειαστουν για την περιοχη της κοιλιας μονο οπου υπαρχει τοπικο λιπος κι εαν θα πρεπει να γινουν καποιες εξετασεις πιο μπροστα γιατι οταν βρισκομαι θεσσαλονικη ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος και το κοστος φυσικα. Ευχαριστω πολυ.

  1. Το Coolsculpting γίνεται σε μία μόνο συνεδρία και δε χρειάζεται επαναλήψεις. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό και το είδος των κεφαλών που είναι απαραίτητα για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και προκύπτει κατόπιν εξέτασης. Για μια πρώτη εκτίμηση μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες της περιοχής. Εξετάσεις πιο πριν δε χρειάζεται να γίνουν.

 7. Θα ήθελα να σας ρωτησω μετα από πόσο χρονικό διάστημα απο γέννα με καισαρική μπορώ να προβώ σε κρυολιπόλυση στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτων.Ευχαριστώ

  1. Εφόσον θηλάζετε υπάρχει αντένδειξη και δε μπορεί να γίνει κρυολιπόλυση. Κατά τα άλλα στην περιοχή των γλουτών μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα, ενώ για την κοιλιά θα χρειαστεί να περιμένουμε 2-3 μήνες τουλάχιστον για να κατασταλάξει το οίδημα και να υπάρχει πραγματική εικόνα.

 8. σε ποσα σημεια συγχρονως μπορει να γινει η κρυολιπόλυση? μπορει να γινει σε μηρους, γονατα και ψωμακια ταυτοχρονα?

  1. Κρυολιπόλυση μπορεί να γίνει σε περισσότερες περιοχές την ίδια μέρα, όχι όμως ταυτόχρονα. Μπορούν να δουλεύουν μέχρι δύο περιοχές την ίδια στιγμή.

 9. Καλησπέρα,
  Έχω κάνει κρυολιπολυση 2 φορές στην κοιλιακή χώρα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα…Μου είπαν να κάνω φουλ διατροφή και γυμναστική που θα φέρει αποτέλεσμα. Θέλω να ρωτήσω Εάν παίζει ρόλο το μηχάνημα και εαν ο οργανισμός του ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση της.

  1. Παίζει τεράστιο ρόλο το μηχάνημα, αλλά και η ιατρική ένδειξη πριν τη θεραπεία, ώστε να εφαρμοστούν οι κατάλληλες κεφαλές στο κατάλληλο σημείο. Με το Coolsculpting το ποσοστό επιτυχίας είναι 98%

 10. καλησπερα,αν καποιος χρειαζεται να κανει κρυολιπολιση σε διαφορετικες περιοχες π.χ. ψωμακια και κοιλια ,ποση χρονικη αποσταση πρεπει να υπαρχει απο την μια περιοχη εως την αλλη; και αν χρειαζεται και δευτερη επισκεψη στην ιδια περιοχη σε ποσο χρονο πρεπει να γινει η επαναληψη;

  1. Οι θεραπείες Coolsculpting σε πολλαπλές περιοχές μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα χωρίς κανέναν κίνδυνο. Επαναληπτική συνέδρια δε χρειάζεται στο 98% των περιπτώσεων, εφόσον όμως είναι απαραίτητο γίνεται μετά τους 3 μήνες

 11. (Οι θεραπείες Coolsculpting σε πολλαπλές περιοχές μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα χωρίς κανέναν κίνδυνο)
  Αν δεν υπαρχει χρονος διαθεσιμος να γινουν σε μια μερα..τοτε μπορουν να γινουν την επομενη μερα η σε μια εβδομαδα;

  1. Εφόσον υπάρχει χρόνος, μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα. Εάν σπάσουμε τη θεραπεία σε περισσότερες μέρες, καλό είναι να γίνεται εφαρμογή σε δεξιά και αριστερή πλευρά ταυτόχρονα για να μην υπάρχει ασυμμετρία το πρώτο διάστημα.

  1. Με το Coolsculpting μπορεί να γίνει κρυολιπολυση στο διπλοσάγωνο με την ειδική κεφαλή. Χρειάζεται να υπάρχει ωστόσο κατάλληλη ένδειξη

  1. Η χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα, ειδικά μετά από απώλεια βάρους μπορεί ως ένα βαθμό να βελτιωθεί με την κρυογλυπτική, ωστόσο υπάρχουν πιο στοχευμένες θεραπείες για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως οι ραδιοσυχνότητες, τα νήματα κτλ. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις ενδείκνυται κοιλιοπλαστική. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξετάσουμε το πρόβλημα από κοντά για να προτείνουμε την ιδανική λύση.

 12. Καλησπέρα,για την περιοχή των γλουτών τα λεγόμενα ψωμάκια φαντάζομαι ότι εφαρμόζονται δύο κεφαλές σύγχρονος μια δεξιά και μία αριστερά για ομοιόμορφα αποτελέσματα την ίδια μέρα. Η χρέωση αφορά την περιοχή και λογίζεται ως μια κεφαλή ή ως δυο; ευχαριστώ

  1. Η κάθε κεφαλή χρεώνεται ξεχωριστά, ωστόσο στις πολλαπλές εφαρμογές υπάρχει έκπτωση. Επειδή η υπερλίπωση στα ψωμάκια είναι πιο ανθεκτική στην κρυολιπόλυση, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε εάν είναι εφικτό να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη συγκεκριμένη μέθοδο

 13. Καλησπέρα σας!Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η κρυολιπόλυση στην περιοχή των μπάτσων κι αν υπάρχει ειδική κεφαλή γιαυτό το σημείο

  1. Για τα μπράτσα υπάρχει ειδική κεφαλή και εφόσον υπάρχει κατάλληλη ένδειξη το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ ικανοποιητικό.

 14. γεια σας.. εχω χασει 40 κιλα και εχω πολυ χαλαρο δερμα στην κοιλια και στα μπρατσα. γινεται εφαρμογή και αν ναι θα εχουμε αποτέλεσμα;

  1. Εφόσον υπάρχει έντονη χαλάρωση, η κρυολιπολυση δεν είναι αποτελεσματική και δε συνιστάται. Ενδεχομένως μόνο τα πλαϊνά του κορμού βελτιωθούν ως έναν βαθμό. Όταν υπάρχει μη αναστρέψιμη βλάβη του δέρματος και του συνδετικού ιστού συνήθως η κοιλιοπλαστική είναι ο μόνος τρόπος να διορθωθεί επαρκώς το κοιλιακό τοίχωμα.

 15. Θα μπορούσατε να μας πείτε τιμή για ψωμάκια και κοιλιά; Γίνεται κάποια ειδική έκπτωση για πολλές συνεδρίες; Αν πραγματοποιηθεί ραντεβού για να εκτιμηθεί αν η κρυολιπολυση είναι κατάλληλη ποσο χρεώνεται ;

  1. Στα ψωμάκια η κρυολιπόλυση συνήθως δεν είναι αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε την περιοχή από κοντά για να κρίνουμε εάν αξίζει τον κόπο να γίνει κρυολιπόλυση ή εάν είναι σκόπιμο να γίνει λιποαναρρόφηση. Επίσης, υπάρχει κάποια έκπτωση στις πολλαπλές κεφαλές αλλά χρειάζεται πρώτα να εξετάσουμε τις περιοχές για να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική.

 16. Καλησπέρα σας. Πάσχω από λιποίδημα στα πόδια. Ειδικά στα γόνατα και στους αστραγάλους.
  Θεωρείται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει η συγκεκριμένη θεραπεία; Αν ναι, ποσό υπολογίζεται το κόστος;
  Σας ευχαριστώ.

  1. Η κρυολιπόλυση έχει συνήθως αντένδειξη σε περίπτωση λιποιδήματος και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για τους αστραγάλους. Η μόνη αποτελεσματική τεχνική είναι η λιποαναρρόφηση και μάλιστα όχι με τις κλασικές τεχνικές, αλλά με πιο ατραυματικές. Επίσης βοηθάει το λεμφικό μασάζ και το LPG.

  1. Δυστυχώς στις γαστροκνημίες δε μπορεί να εφαρμοστεί κάποια άλλη μέθοδος εκτός από τη λιποαναρρόφηση. Βέβαια, πρόκειται για μια αρκετά ατραυματική επέμβαση με γρήγορη αποθεραπεία, που μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία.

  1. Το κόστος της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από το μέγεθος και την κατανομή του λίπους, διότι ανάλογα με αυτά καθορίζεται ο αριθμός και το είδος των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν.Για καλύτερη ενημέρωση θα ήταν σκόπιμο να στείλετε μερικές φωτογραφίες στο email μας για να το εκτιμήσουμε.

 17. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κρυολιπολυση εφαρμόζεται στην περιοχή του κόκκυγα ( άνωθεν της γλουτιαιας σχισμής)

  1. Δυστυχώς για την περιοχή αυτή δεν υπάρχουν κατάλληλες κεφαλές ούτε κλινικό πρωτόκολλο για κρυολιπόλυση. Η καλύτερη επιλογή είναι με μια μικρής εμβέλειας λιποαναρρόφηση με τοπική αναισθησία.

 18. Ποιά η διαφορά της κρυολιπόλυσης από το coolsculpting; Με ενδιαφέρει η καταπολέμησις του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ποια από τις δυο μεθόδους ενδείκνυται και ποια η τιμή;

  1. Το Coolsculpting είναι το Αμερικάνικο σύστημα κρυολιπόλυσης και έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το υψηλότερο κόστος. Η τιμή της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των θεραπευτικών κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν και καθορίζεται κατόπιν εξέτασης ή τουλάχιστον εκτίμησης από φωτογραφίες.

 19. Θα ήθελα να ρωτήσω το κόστος της θεραπείας cryosculpture
  Για την περιοχή της κοιλιάς.
  Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλά θα ήθελα 2-3 πόντους μείωση .
  Και επίσης θα ήθελα να μάθω εάν μετά την θεραπεία και την αδρανοποίηση των λιποκυττάρων στην συγκεκριμένη περιοχή, θα υπάρξει μεγαλύτερη συσσωρευση Λίπικου ιστού σε άλλες περιοχές του σώματος με την πάροδο του χρόνου

  1. Η κρυολιπόλυση επιτυγχάνει μείωση 30-35% του τοπικού πάχους της περιοχής, που είναι σχετικά μικρό ποσοστό, συγκρίνοντάς το για παράδειγμα με μια λιποαναρρόφηση. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να αλλάξουν οι λιποαποθήκες του σώματος μετά τη θεραπεία.

 20. Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω αν σε ατομα με διαβητη Τ1 που εχει λιπος στην κοιλια μπορει να γινει κρυολιπολυση και ποσο θα ειναι η χρεωση.ευχαριστω

  1. Δυστυχώς η κρυολιπόλυση έχει απόλυτη αντένδειξη σε σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι και δε θα πρότεινα σε καμία περίπτωση τη μέθοδο αυτή. Λιποαναρρόφηση ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

  1. Το κόστος της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών που χρειάζεται για να καλύψουν την εκάστοτε περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 21. Γεια σας, μπορεί αυτή η μέθοδος να “εξαφανίσει” – μειώσει το προγουλι; Δεν έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά μου φαίνεται πολύ αντιαισθητικό όταν το βλέπω στον καθρέπτη!

  1. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εντοπισμένο λίπος ακριβώς στο διπλοσάγωνο η κρυολιπόλυση μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Ως καλύτερη και πιο σίγουρη μέθοδος είναι βέβαια η “baby” λιποαναρρόφηση της περιοχής.

 22. Καλησπέρα σας , έχω 21% ποσοστό λίπους και παρά την έντονη γυμνανστικη και διατροφη , είμαι 21 ετών και ωστόσο τα μπράτσα μου έχουν ανεπιθύμητη χαλαρότητα και μοιάζουν δυσανάλογα ευδωμα με το υπόλοιπο σύνολο . Είναι κατάλληλη η θεραπεία για τη περίπτωση μου ;

  1. Εφόσον πρόκειται για σχετικά μικρή υπερλίπωση, στο μέγεθος της μιας παλάμης περίπου, η κρυολιπόλυση μπορεί να δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που υπάρχει λιποίδημα ή πιο εκτεταμένη υπερλίπωση, συνήθως αντιμετωπίζεται με λιποαναρρόφηση ή baby λιποαναρρόφηση.

 23. Πως ειναι δυνατον να χρειαζεται μονο μια συνεδρια αφου αφαιρει μαξιμουμ μολις το 40% λιπους στην πασχουσα περιοχη??? Θα χρειαστουν 2 ή και 3 συνεδριες για να απαλλαγει καποιος πληρως απο το περιττο λιπος

  1. Το ποσοστό μείωσης του λίπους αναφέρεται στον αριθμό λιποκυττάρων που μπορεί να καταστρέψει η κρυολιπόλυση με μια συνεδρία σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Βεβαίως, όταν πρόκειται για περιοχές με πολύ λίπος, είτε δεν προτείνουμε την κρυολιπόλυση, είτε γίνονται 2 ή περισσότερες συνεδρίες.

  1. Ναι μπορούμε να εφαρμόσουμε την κρυολιπόλυση στην περιοχή κάτω ή πάνω από τη γραμμή του σουτιέν, όπου συνήθως υπάρχει ένα μια μικρή αποθήκη λίπους.

 24. Καλησπερα, για ποιο λογο χρειάζονται οι συνεδριες κρυολιπολυσης να απεχουν μεταξυ τους 3-4 μηνες? Υπαρχει καποιος κινδυνος για την υγεια ή για την εκβαση του αποτελεσματος? Ρωταω κυριως επειδη υπαρχουν κι αλλες κλινικες οι οποιες πραγματοποιουν τις συνεδριες με πολυ μικροτερο χρονο αναμεσα στις συνεδριες

  1. Το ερώτημα είναι πολύ σωστό. Η κρυολιπόλυση είναι κατά βάση μια εφάπαξ θεραπεία και δε χρειάζεται συνεδρίες. Σε κάποια περιστατικά, περίπου 10-15% μπορεί να χρειαστεί μια συμπληρωματική συνεδρία μετά από 3 μήνως, εφόσον η πρώτη δεν είναι τόσο αποδοτική. Αυτό έχει να κάνει με το μηχάνημα. Σε διαφορετικά μηχανήματα, η θερμοκρασία της κεφαλής είναι διαφορετική και χρειάζονται να γίνουν πολλαπλές συνεδρίες, αλλά και πάλι δε φτάνουν το αποτέλεσμα των μηχανημάτων που γίνεται μια μόνο συνεδρία.

 25. Γεια σας. Σκοπευω να προχωρησω σε επεμβαση γυναικομαστιας ομως ενδιαφερομαι και για κρυολιπολυση σε αλλες περιοχες του σωματος. Αν θελω να κανω μια συνεδρια πριν απο την επεμβαση ποσο χρονικο διαστημα νωριτερα θα πρεπει να γινει? Επισης αν θελω να κανω μετα την επεμβαση συνεδρια ποσο χρονικο διαστημα αργοτερα ειναι ασφαλες να γινει? Τελος αν κανω μια συνεδρια και δεν ικανοποιηθω απο το αποτελεσμα δικαιουμαι μια δευτερη συνεδρια δωρεαν?

  1. Αναφορικά με την κρυολιπόλυση, μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από την επέμβαση, είτε πριν, είτε μετά. Θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τις περιοχές και να εκτιμήσουμε κατά πόσο αξίζει να γίνει κρυολιπόλυση και τι αποτέλεσμα θα περιμένουμε περίπου. Στις περιπτώσεις που η αρχική συνεδρία δεν είναι πλήρως αποδοτική, κάτι που συμβαίνει στο 10% των περιπτώσεων, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συμπληρωματική με πολύ χαμηλό κόστος. Βεβαίως, ενδεχομένως θα ήταν σκοπιμότερο να γίνει λιποαναρρόφηση των περιοχών, μια και σκοπεύετε να γίνει η διόρθωση της γυναικομαστίας.

 26. Γειά σας! Στην πλάτη, συγκεκριμένα στη περιοχή του σουτιέν πόσες κεφαλές (μικρές ή μεγάλες) χρειάζονται συνήθως; Και σε τί κόστος κυμαίνετε η τιμή μιας κεφαλής; Ευχαριστώ!

  1. Για την περιοχή του σουτιέν συνήθως χρειάζεται μια κεφαλή σε κάθε πλευρά. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται να αναρτήσουμε το κόστος των ιατρικών πράξεων δημόσια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 27. Καλησπέρα σας !
  Πριν από 3 μήνες έκανα λιπομεταφορά στους γλουτούς και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κριολιπόλυση στην περιοχή ακριβώς κάτω από τους γλουτούς , στη μπανάνα .. επιτρέπεται ή υπάρχει κίνδυνος να κρεμάσει ο γλουτός ? Επίσης , θα ήθελα να κάνω κάτι σχετικά με την κυταρίτιδα στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπονται μηχανήματα κυταρίτιδας στους γλουτούς , χωρίς να επηρεάζουν το λίπος.. Για μεσοθεραπείες δεν το συζητώ , διότι αφήνουν μελανιές και σύντομα ξεκινάω τα μπάνια στη θάλασσα.. Περιμένω τα νέα σας ..Σας ευχαριστώ πολύ !!

  1. Θα ήταν προτιμότερο να συζητήσετε τις λεπτομέρειες αυτές με τον ιατρό που ανέλαβε τη μεταφορά λίπους, καθώς δε γνωρίζουμε την περίπτωσή σας.

 28. Καλησπέρα,
  Θα ήθελα να μάθω σε πόσα μέρη μπορεί να γίνει ταυτόχρονα η κρυολιπολυση. Ενδιαφέρομαι ταυτόχρονα για ψωμάκια και εσωτερικό μηρών. Άρα τουλάχιστον τέσσερα σημεία. Γίνεται με το συγκεκριμένο μηχάνημα? Θα πρέπει να χρησιμοποιηθουν τέσσερις κεφαλές?Το κόστος, εν τέλει διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν?

  1. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών και μπορούν να γίνουν πολλαπλές την ίδια μέρα. Για το εσωτερικό μηρών τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι πολύ ικανοποιητικά, για τ ψωμάκια όχι τόσο.

 29. Καλησπερα, τι ελαχιστο ποσοστο λιπους μπορει να εχει καποιος για να κανει κρυολιπολυση; Ειμαι στο 16% λογω εντονης ασκησης κ θελω να απαλλαγω απο ελαχιστο λιπος τοπικα στους μηρους

  1. Με την κρυολιπόλυση μπορούμε να βελτιώσουμε την περιοχή στο εσωτερικό των μηρών, όχι όμως στα ψωμάκια ή σε μεγάλες εκτάσεις. Για μια καλύτερη εκτίμηση μπορούμε να το εξετάσουμε από κοντά.

  1. Δυστυχώς το κόστος δεν επιτρέπεται να το αναρτήσουμε δημόσια. Καλύτερα να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο ιατρείο.

 30. Γειά σας!
  Ενδιαφέρομαι για τη μείωση τοπικού, επίμονου πάχους στο εξωτερικό των μηρών (saddlebags) και στο σημείο ακριβώς κάτω των γλουτών (banana roll). Παρά το φυσιολογικό βάρος και άσκηση, εκείνα τα σημεία επιμένουν.
  Παρατήρησα σε προηγούμενες απαντήσεις σας οτι στα “ψωμάκια” η θεραπεία δεν φαίνεται να έχει τόσο μεγάλα αποτελέσματα.
  Τι θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση;
  Ευχαριστώ!!

  1. Για την περιοχή των τροχαντήρων (ψωμάκια) η κρυολιπόλυση δυστυχώς είναι συνήθως αναποτελεσματική. Συνήθως για τις περιπτώσεις αυτές η σύσταση είναι για λιποαναρρόφηση. Για τα bananna rolls χρειάζεται να γίνει μια εκτίμηση, διότι η μείωση του λίπους σε αυτήν την περιοχή δεν είναι πάντα επιθυμητή.

 31. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν το coolsculpting είναι πάντα αποτελεσματικό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή; Πήρα κάποια κιλάκια αυτούς τους μήνες και επειδή πλησιάζει καλοκαίρι θα ήθελα να το δοκιμάσω, όμως δεν είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά του. Για μπράτσα και εσωτερικό μηρών με ενδιαφέρει (δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, αλλά σίγουρα τα παραπάνω κιλά φαίνονται) Επίσης θέλω να μου πείτε αν το κόστος της λιποαναρρόφησης στα χέρια ξεπερνάει κατά πολύ αυτό του coolsculpting, σίγουρα είναι πιο ακριβή το θέμα είναι πόσο. Επειδή δε μένω αυτή τη στιγμή Θεσσαλονίκη αν επέλεγα λιποαναρρόφηση στους βραχίονες αντί για coolsculpting θα μπορούσα να ταξιδέψω την ίδια μέρα με το λεωφορείο ή είναι μια επέμβαση που απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο και πρέπει να αποφεύγεται η μετακίνηση;

  1. Η κρυολιπόλυση δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο αποτελεσματική με μια λιποαναρρόφηση, εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρές περιοχές με μικρές υπερλιπώσεις. Για τους βραχίονες μάλλον είναι προτιμότερη μια λιποαναρρόφηση, η οποία μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία, που σημαίνει άμεση μετακίνηση με λεωφορείο ή άλλα ΜΜΜ.
   Για πληροφορίες, κόστος και λεπτομέρειες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 32. Το 2018 γέννησα το τέταρτο παιδί μου. έχω ύψος 1.63 και βάρος περίπου 62 κιλα. Έχω υποδόριο λίπος στην κοιλιά που έχει μείνει και δε φεύγει με τίποτα. Μπορεί να εφαρμοστεί κρυολυπολυση;

  1. Με την κρυολιπόλυση μπορούν να μειωθούν μικρές αποθήκες λίπους στην κοιλιά και στα πλαϊνά του κορμού, αλλά θα πρέπει να γίνει πρώτα μια αξιολόγηση από κοντά.

  1. Δε θα ήταν σκόπιμο να γίνει εφαρμογή κρυολιπόλυσης τόσο σύντομα μετά από τον τοκετό. Θα ήταν προτομότερο να περάσουν 3-6 μήνες πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

To get in touch with us, please fill out the contact form below.

  Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..