Αποκατάσταση Μαστεκτομής Δρ Παπαϊωάννου Πλαστικός Χειρουργός

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή

Η επόμενη μέρα


Η “ζωή μετά” μπορεί και πρέπει να συνεχίζεται όσο γίνεται πιο φυσιολογικά. Κάθε γυναίκα που υποβάλλεται σε μαστεκτομή οφείλει να ενημερώνεται για τις διαφορετικές τεχνικές αποκατάστασης και επανορθωτικής χειρουργικής, και να επιλέγει συνειδητά, ποια πορεία θέλει να ακολουθήσει.
Η μοντέρνα πλαστική χειρουργική προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων, όσον αφορά την αποκατάσταση του μαστού, η καθεμία με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με όσον το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση και εξασφαλίζοντας ένα μακρόχρονο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η απόφαση της ανάπλασης μαστού πρέπει να λαμβάνεται από την ίδια τη γυναίκα στην οποία πρόκειται να γίνει αποκατάσταση μαστού, έχοντας αναλύσει όλες τις τεχνικές οι οποίες είναι δυνατές στην περίπτωσή της.

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή ενθέματα
Με ενθέματα ή expanderς

Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί ολική ή μερική μαστεκτομή και η ποιότητα δέρματος το επιτρέπει, είναι δυνατή η αποκατάσταση του μαστού με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης.

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή σχέδιο
Με δερμολιπώδη ιστό κοιλιάς

Με την εξέλιξη της μικροχειρουργικής στην πλαστική χειρουργική δόθηκε η δυνατότητα μεταφοράς ιστών από μια απομακρυσμένη περιοχή δότη για την αποκατάσταση του μαστού.

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή Θεσσαλονίκη
Με μυ και δέρμα ράχης

Μετά από ολική μαστεκτομή γίνεται επιτακτική η ανάγκη αποκατάστασης όχι μόνο του όγκου του μαστού αλλά και του δέρματος, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις υπόκειται λόγω της ακτινοβολίας βλάβες.

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή ρώγες
Ανάπλαση θηλής

Η αφαίρεση της θηλής είναι αναπόφευκτη σε πολλές περιπτώσεις που γίνεται μαστεκτομή ειδικά εάν ο όγκος βρίσκεται σε εγγύτητα με τη θηλή.

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή Δρ Παπαϊωάννου
Με μεταφορά λίπους

Τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε σε αρκετά περιστατικά η ανάπλαση του μαστού με μεταφορά λίπους

Πραγματικά Περιστατικά

Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή

Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά από μαστεκτομή

Πριν & Μετά

Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

Πριν

Ανάπλαση μαστών και θηλής μετά απο μαστεκτομή πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Μετά

Φύλο
Γυναίκα
Βάρος
63
Ύψος
165
Ηλικία
36
Ανάπλαση μαστού και θηλής μετά από μαστεκτομή
Αποκατάσταση μαστών μετά από μαστεκτομή

Πριν & Μετά

Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

Πριν

Αποκατάσταση μαστών μετά απο μαστεκτομή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Μετά

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Φύλο
Γυναίκα
Ήλικια
58
΄Υψος
165
΄Βαρός
46
Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή με πλατύ ραχιαίο και πρόθεση στον δεξί μαστό και ανόρθωση και αύξηση του αριστερού μαστού
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

6 Απαντήσεις

  1. Καλησπερα εχω μια φιλη που εχει κανει μια μαστεκτομη λογω καρκινου στο στηθος και θελει να κανει αποκατασταση! Ηθελα να ρωτησω επειδη εγω ειμαι τρανς ανδρας και θελω να κανω μαστεκτομη γινεται να της μεταφερουνε απο το δικο μου που θα αφαιρεσω??Συγνωμη αν δεν γινεται αυτο απλα δεν γνωριζω!..

    1. Καλησπέρα,
      Είναι πολύ συγκινητική αυτή η σκέψη και μακάρι να γινόταν, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα και εμπίπτει στο πλαίσιο μεταμοσχεύσεων οργάνων που είναι αρκετά πολύπλοκες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για την αποκατάσταση και μπορούν εκτός από προθέσεις να χρησιμοποιηθούν δικοί της ιστοί, όπως για παράδειγμα από την κοιλιά, ώστε να έχει ένα πολύ φυσικό και μακρόβιο αποτέλεσμα.

    1. Η επέμβαση της μαστεκτομής καλύπτεται από τους ασφαλιστικούς φορείς και για να υπολογίσουμε το ακριβές κόστος θα πρέπει να συζητήσουμε το είδος της μαστεκτομής και το είδος της αποκατάστασης, καθώς και τις καλύψεις που υπάρχουν από τα ταμεία.

    1. Μπορεί να γίνει διπλή μαστεκτομή και ταυτόχρονη αποκατάσταση, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις η τεχνική που επιλέγουμε είναι με προθέσεις ή με διατατήρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες είναι προτιμότερο να μιλήσουμε τηλεφωνικά μέσω του ιατρείου.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fly in

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

virtual consultation

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

To get in touch with us, please fill out the contact form below.

    Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..