BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Άντρας με σμιλεμένο κορμί

Αποκτήστε σμιλεμένο κορμί με τη μέθοδο MicroAire PAL

Ονειρεύεστε ένα κορμί χωρίς περιττό τοπικό λίπος, ειδικά σε σημεία όπως η κοιλιά, οι βραχίονες, οι γλουτοί και ο λαιμός; Εύχεστε για ένα σώμα σμιλεμένο με τρόπο που να αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Η λύση ακούει στο όνομα MicroAire PAL (Power Assisted Liposuction), μια νέας γενιάς τεχνική λιποαναρρόφησης, που δίνει στον πλαστικό χειρουργό ακριβέστερο έλεγχο κινήσεων κατά την επέμβαση και σε σας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και μάλιστα με μια σαφώς ευκολότερη περίοδο αποθεραπείας.

Η MircoAire PAL απευθύνεται σε άνδρες που επιθυμούν να απαλλαγούν από μεγάλες ποσότητες λίπους, αλλά και σε άνδρες που θέλουν απλώς να δουν το σώμα τους με ελκυστικότερες αναλογίες και καλύτερες γραμμές. Μάλιστα, πέραν των γλουτών, της κοιλιάς, των βραχιόνων και του λαιμού και γενικότερα των σημείων όπου υπάρχει συσσώρευση τοπικού λίπους, η επέμβαση αυτή ενδείκνυται και για περιπτώσεις γυναικομαστίας, ενώ εξασφαλίζει και εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος στα σημεία όπου εφαρμόζεται.

Καλύτερα αποτελέσματα, ευκολότερη αποθεραπεία

Τα αποτελέσματα της μεθόδου υπερέχουν σε σχέση με τις παραδοσιακές τεχνικές -ακόμα και έναντι της λιποαναρρόφησης με υπερήχους- ενώ η βασική της διαφορά σε σύγκριση με τις κλασικές λιποαναρρόφηση έγκειται στη χρήση του ειδικού μηχανήματος MicroAire, μιας παλλόμενης χειρολαβής που λαμβάνει την ενέργειά της από μικροδονήσεις.

Το μηχάνημα αυτό καθοδηγεί την κάνουλα που διαλύει και απορροφά το λίπος και μάλιστα διευκολύνει τη δίοδό της, οδηγώντας έτσι σε μικρότερο οίδημα, λιγότερες κακώσεις και περιορισμένη δυσφορία, άρα και σε μικρότερο χρόνο αποθεραπείας, που δεν ξεπερνά τις δύο εβδομάδες. Κι ενώ οι παραδοσιακές τεχνικές λιποαναρρόφησης αναγκάζουν τον πλαστικό χειρουργό να έχει ενεργή σωματική εμπλοκή στην επέμβαση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εκχυμώσεις και τα οιδήματα, στη MicroAire PAL δεν απαιτείται η ίδια δύναμη, άρα αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή η σαφώς λεπτότερη κάνουλα αφήνει πίσω της ανεπαίσθητη ουλή, ενώ η αφαίρεση του λίπους που επιτυγχάνεται είναι ομοιογενής, χωρίς υπολείμματα που μπορεί να οδηγήσουν σε σημάδια ή σε ένα ανομοιογενές περίγραμμα του δέρματος.

Μόνιμα αποτελέσματα με λιγότερο κόπο

Με τη MicroAire PAL τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί τόσο μικρή όσο και μεγάλη ποσότητα λίπους με ασφάλεια και χωρίς επιπλοκές. Ο χειρουργικός και ο μετεγχειρητικός πόνος ελαχιστοποιούνται, ενώ ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να κάνει πιο στοχευμένες και ήπιες κινήσεις χάρη στη μηχανική υποστήριξη της επέμβασης. Αυτή ακριβώς η μηχανική υποστήριξη τον απελευθερώνει από την ανάγκη χειρωνακτικών κινήσεων και διευκολύνει τη λιπογλυπτική της περιοχής. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι μακράν αρτιότερο στη διαμόρφωση της πάσχουσας ανατομικής περιοχής και του περιγράμματος του σώματος.

Εκτός από την αφαίρεση λίπους η MicroAire προσφέρει και τη δυνατότητα επανέγχυσής του σε άλλα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει ανάγκη, όπως οι γλουτοί και το πρόσωπο. Έτσι, με ένα χειρουργείο μπορείτε να πετύχετε διπλό αποτέλεσμα, αποκτώντας ένα κορμί που μοιάζει να σμιλεύτηκε από… γλύπτη.

Η MicroAire PAL διενεργείται με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία μικρής διάρκειας, ενώ κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας τυχόν οίδημα ή εκχυμώσεις υποχωρούν σταδιακά.

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει αισθητά με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο λιπογλυπτικής MicroAire PAL και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε πιο ανάλαφροι την άνοιξη που βρίσκεται προ των πυλών.

TAGS

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..