Πρόσφατα σχόλια
BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Συνέδριο Αμερικανικής Πλαστικής Χειρουργικής

Ο Δρ. Πρόδρομος Παπαϊωάννου στο συνέδριο Αμερικανικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Ορλάντο

Ο Δρ. Πρόδρομος Παπαϊωάννου έλαβε μέρος στο συνέδριο Αμερικανικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Ορλάντο μεταξύ 5-11 Οκτωβρίου 2017.

Οι δημοφιλέστερες επεμβάσεις και θεραπείες που διακρίναμε στο συνέδριο Αμερικανικής Πλαστικής Χειρουργικής είναι οι παρακάτω:

1. Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Η τεχνολογία fractional RF φαίνεται πως έχει κατακτήσει την Αμερικάνικη αγορά, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα. Στη δικιά μας πρακτική, η θεραπεία Intracel, που ανήκει στην κατηγορία αυτή, έχει θεαματικά αποτελέσματα σε χαλάρωση του προσώπου, αλλά και σε ουλές ακμής. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν νέες εφαρμογές της τεχνολογίας σε γόνατα, βραχίονες και λαιμό.

2. Αιδoιοπλαστική

Μια πολύ ανερχόμενη επέμβαση είναι η αιδoιοπλαστική, που σκοπό έχει να διορθώσει την αισθητική εικόνα των έξω γεννητικών οργάνων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αποσκοπεί στο να διορθώσει τη χαλάρωση του κόλπου και άλλα λειτουργικά προβλήματα. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και προσαρμόζεται τεχνικά ανάλογα με την περίπτωση και το πρόβλημα.

3. Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι

Η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο είναι μια νέα μέθοδος διόρθωσης ατελειών της μύτης, χρησιμοποιώντας υαλουρονικό, μπότοξ και νήματα, η οποία έχει ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσθήκη υαλουρονικού στη βάση της μύτης, καθώς και στην κορυφή, που είναι εύκολες και ανώδυνες τεχνικές με άμεσο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα

4. Βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών

Το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών (Brazilian butt lift BBL) παραμένει μια από τις πρώτες προτιμήσεις μεταξύ των νέων γυναικών, διότι έχει το πλεονέκτημα της αλλαγής του σχήματος των γλουτών, χωρίς ουλές και με μικρή αποθεραπεία. Ιδιαίτερα σε χώρες όπως Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό, η τάση είναι οι γυναίκες να επιθυμούν μεγαλύτερα οπίσθια, παρόμοια με της Kim Kardashian, αν και από την εμπειρία μας οι Ελληνίδες επιθυμούν πιο διακριτικά αποτελέσματα.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Πρόδρομος Παπαϊωάννου συμμετέχει στα πιο ενημερωμένα συνέδρια πλαστικής χειρουργικής στον κόσμο. Η πολυετής εμπειρία του αλλά και η συνεχής ενημέρωση και μετεκπαίδευσή του στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, τον καθιστούν έναν από τους πιο καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..