BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
μηροπλαστική mini lifting μηρών Δρ. Παπαϊωάννου Θεσσαλονίκη

Mini lifting Μηρών για κάθε γυναίκα

Αυτή η επέμβαση στοχεύει στη βελτίωση της εμφάνισης των μηρών, είτε με την αφαίρεση περιττού λίπους, είτε με την ανόρθωση του δέρματος. Το πρόβλημα της χαλάρωσης στο εσωτερικό των μηρών δεν αντιμετωπίζεται εύκολα με τη γυμναστική, ενώ μπορεί ακόμα και να επιδεινωθεί με την απώλεια βάρους. Η διόρθωση της περιοχής αυτής είναι σχεδόν πάντα χειρουργική, αν και σε κάποιες ήπιες περιπτώσεις μπορούν να εφαρμοστούν συντηρητικές θεραπείες όπως ραδιοσυχνότητες ή coolsculpting. Ωστόσο, με το mini lifting μηρών, αντιμετωπίζεται πλέον η μέτρια χαλάρωση με μια επέμβαση μικρής διάρκειας και μικρής αποθεραπείας μόνιμα και αξιόπιστα. Πάντα είναι σημαντικό να συζητήσετε αυτές τις επιλογές με έναν ειδικό προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε επέμβαση.

Για ποιους είναι κατάλληλο το mini lifting μηρών

Η επέμβαση αυτή προορίζεται για μικρές ως μέτριες περιπτώσεις χαλάρωσης, και δεν ενδείκνυται για άτομα που έχουν βιώσει μεγάλη απώλεια βάρους. Η χαλάρωση έχει ηλικιακή εξάρτηση, ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί και πρώιμα σε νεανική ηλικία. Δεν αφορά μόνο στη χαλάρωση του δέρματος, αλλά και στη χαλάρωση του συνδετικού ιστού που συγκρατεί το λίπος στη θέση του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια περίσσεια ιστών, κυρίως στο εσωτερικό των μηρών.

mini lifting μηρών και γλουτών για ποιους είναι κατάλληλο

Για να μπορεί κανείς χονδρικά να κρίνει κατά πόσο είναι κατάλληλος για αυτήν τη διόρθωση, μπορεί να μετρήσει την έκταση της χαλάρωσης με τη βοήθεια της παλάμης. Χαλάρωση με έκταση μιας παλάμης είναι συνήθως ένδειξη για mini lifting μηρών. Όταν πρόκειται για δύο ή περισσότερες παλάμες, η χαλάρωση αντιμετωπίζεται με πιο εκτεταμένη διόρθωση.

Τι είναι το mini λίφτινγκ μηρών

Σε αντίθεση με το κλασικό λίφτινγκ μηρών, η τομή περιορίζεται στη ρίζα του μηρού, σε σημείο μη ορατό με το μαγιό και τα εσώρουχα. Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης, μπορεί να επεκταθεί και προς τα πίσω, διορθώνοντας και τη χαλάρωση στο κάτω τμήμα των γλουτών. Συνήθως το mini lifting μηρών συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση στο εσωτερικό των μηρών, ώστε να επιτευχθεί ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

mini lifting μηρών γλουτών διαστάσεις

Επειδή ακριβώς η έκταση της τομής είναι σχετικά περιορισμένη, δε χρειάζονται παροχετεύσεις, ούτε νοσηλεία στην κλινική, ενώ η αποκατάσταση είναι πολύ σύντομη, συνήθως 10 ημέρες για να επιστρέψει κανείς στις περισσότερες δραστηριότητες. Μετά την επέμβαση τοποθετείται ειδικό πιεστικό λαστέξ, το οποίο και παραμένει για 3 εβδομάδες.

Όσον αφορά τις ουλές, λαμβάνεται μέριμνα να στερεωθούν οι ιστοί σε ανένδοτα σημεία του μηρού, ώστε να μην υπάρχει μετακίνηση (μετανάστευση) των ουλών προς τα κάτω. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται επαρκής υποστήριξη των ουλών ώστε να μη διευρυνθούν και να επουλωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρυμμένες στη γραμμή ακριβώς του μπικίνι. Για να έχει η επέμβαση μέγιστη επιτυχία, πρέπει ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός να επιτηρεί τη διαδικασία.

Υπάρχουν εναλλακτικές εκτός από το νυστέρι;

Σε πιο ήπιες περιπτώσεις, μπορούν να επιτευχθούν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με το συνδυασμό coolsculpting και τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες Venus legacy. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει μείωση του τοπικού πάχους στο εσωτερικό των μηρών και κατά συνέπεια ελάφρυνση των ιστών με το coolsculpting, ενώ η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα με βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και των υποκείμενων ιστών.

Ωστόσο, η δυνατότητα των μη επεμβατικών τεχνικών είναι πεπερασμένη και δεν είναι κατάλληλη για όλες τις περιπτώσεις. Η χειρουργική αντιμετώπιση της χαλάρωσης με το μίνι λίφτινγκ για ανόρθωση μηρών γλουτών πλεονεκτεί, λόγω του άριστου και μακρόχρονου αποτελέσματος, της μειωμένης αποθεραπείας και της άμεσης διόρθωσης της χαλάρωσης.

Mini Lifting μηρών: Αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, άμεσα και με διάρκεια

Το μίνι λίφτινγκ μηρών είναι ιδανική λύση για μια ελάχιστα τραυματική ανόρθωση του δέρματος, χωρίς παρενέργειες και μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Το σημαντικό χαρακτηριστικό του Mini Lifting μηρών είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων. Οι ασθενείς αντιμετωπίζουν άμεσα την επίδραση στην εμφάνιση των μηρών τους, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για μακροχρόνια ικανοποίηση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι σχετικά γρήγορη, καθιστώντας το Mini Lifting μηρών μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελέσματα με ελάχιστη επίπτωση στην καθημερινότητά τους. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας ,για να ανακαλύψετε την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ιατρών μας.

TAGS

2 Απαντήσεις

  1. Καλησπέρα σας θα ήθελα πληροφορίες γιατί έχω χαλάρωση κάτω από του γλουτούς και με γυμναστική δεν έχω δει τα τέλεια αποτελέσματα .ευχαριστώ

    1. Για μια καλύτερη εκτίμηση μπορείτε να στείλετε μερικές φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected] . Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να βελτιώσουμε την περιοχή των γλουτών, επεμβατικοί και μη.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..