BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
νήματα Aptos νέα γενιά για lifting με νήματα Δρ. Παπαϊωάννου

Γνωρίστε τα νήματα Aptos νέας γενιάς

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής θεραπεία, με την οποία διορθώνεται πολύ ικανοποιητικά η χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού. Στην κλινική πλαστικής χειρουργικής Παπαϊωάννου εφαρμόζουμε τις μη επεμβατικές τεχνικές αντιγήρανσης και χρησιμοποιούμε τα νήματα Aptos ως πιστοποιημένοι πλαστικοί χειρουργοί, κατόπιν εξειδικευμένης εκπαίδευσης πάνω στα υλικά αυτά.

Η Aptos, με εφευρέτη και ιδρυτή τον Dr. Marlen Sulamanidze είναι η πρώτη εταιρία που κατασκεύασε νήματα για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου πριν από 20 χρόνια και έκτοτε ανανεώνονται και βελτιώνονται τα προϊόντα τους, προσφέροντας πλέον τη δεύτερη γενιά νημάτων 2G, με περισσότερα από 20 εξειδικευμένα νήματα στη γκάμα εφαρμογών. Τα νήματα αυτά κατασκευάζονται σε εργοστάσιο στη Γερμανία και είναι πιστοποιημένα από άποψη ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Για ποιο λόγο χρειάζονται τόσα πολλά διαφορετικά νήματα

Το πρόσωπό μας υπόκειται σε πολλές διαφορετικές επιδράσεις, όπως η βαρύτητα, η κίνηση των μυών και η απώλεια όγκου. Επίσης, υπάρχουν περιοχές που είναι σχετικά στατικές σε σχέση με τα οστά, και άλλες που είναι δυναμικές και εμφανίζουν μια μόνιμη κινητικότητα. Για το λόγο αυτό δε μπορεί να εφαρμοστεί ένας μόνο τύπος νήματος σε όλες τις περιοχές.

Σε στατικές διορθώσεις, όπως είναι το οβάλ του προσώπου, τα ζυγωματικά και ο λαιμός, εφαρμόζεται κυρίως λίφτινγκ με νήματα σταθερού τύπου, τα οποία αγκιστρώνονται στους ιστούς και τους σταθεροποιούν σε μια ορισμένη κατεύθυνση, τέτοια που να μην επηρεάζεται από τις κινήσεις του προσώπου. Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης των ιστών μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ ήπιων νημάτων, όπως είναι η σειρά Visage excellence, ή πιο ισχυρών νημάτων όπως είναι τα Thread 2G και Needle 2G.

Νήματα Aptos για lifting Δρ. Παπαϊωάννου. κοπέλα που την εξετάζουν στο πρόσωπο.

Σε δυναμικές διορθώσεις, όπως για παράδειγμα στη γωνία του στόματος, γύρω από το στόμα και τα φρύδια, προτιμώνται τα νήματα τύπου ελατηρίου, τα οποία αυξομειώνουν το μήκος τους ανάλογα με τις κινήσεις του προσώπου, χωρίς να χάνουν την ανάρτησή τους. Τέτοια νήματα είναι για παράδειγμα τα Spring και Nano spring.

Όλα τα παραπάνω νήματα είναι απορροφήσιμα και η διάρκεια ζωής τους είναι από 1μιση μέχρι 2μιση χρόνια, ανάλογα με τον τύπο τους και το βαθμό χαλάρωσης. Για πιο προχωρημένες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μη απορροφήσιμα νήματα, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 4 χρόνια.

Νήματα Aptos: Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης

Όλα τα νήματα Aptos χρειάζονται εξειδίκευση προκειμένου να μπορούν να τοποθετηθούν σωστά. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, τα Aptos συνήθως απαιτούν αποστειρωμένο πεδίο για να τοποθετηθούν με ασφάλεια. Προηγείται λεπτομερής χαρτογράφηση του προσώπου και επιλογή των νημάτων που πρόκειται να εφαρμοστούν και σχεδιάζεται ακριβώς η πορεία τοποθέτησής τους σε όρθια θέση.

Η τοπική αναισθησία γίνεται στα σημεία εισόδου των νημάτων, ή σε όλη την έκταση που πρόκειται να τοποθετηθούν. Τα νήματα τοποθετούνται με αποστειρωμένα γάντια και με μεγάλη προσοχή για αποφυγή επιμόλυνσης των υλικών. Η όλη διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και αναίμακτη και σίγουρα με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν ο πλαστικός χειρουργός είναι έμπειρος.

Μετά την τοποθέτηση μπορεί να εμφανιστούν μικρές ανωμαλίες του δέρματος, που αποκαθίστανται μετά από 3-4 ημέρες, ή ακόμα και συντομότερα για κάποιους τύπους νημάτων. Η πόνος συνήθως είναι πολύ ήπιος και υπάρχει η αίσθηση τραβήγματος για μέχρι 10 ημέρες.

Για ποιο λόγο επιλέγουμε τα Aptos

Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η ασφάλεια. Τα περισσότερα νήματα τύπου PDO και COG που κυκλοφορούν στην αγορά είναι κορεάτικης προέλευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι υστερούν σε ποιότητα. Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει διακυμάνσεις στην ποιότητα, ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την αντοχή και τη μακροβιότητα των νημάτων. Αντίθετα, τα νήματα Aptos που κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία έχουν σταθερή ποιότητα κατασκευής και είναι πιο αξιόπιστα σε βάθος χρόνου. Θεωρούμε πως είναι πιο συμφέρον για τους πελάτες μας να επιλέγουν μια εφαρμογή διάρκειας μέχρι 2μιση χρόνια, παρά να υποβάλλονται σε οικονομικότερες λύσεις, οι οποίες έχουν διάρκεια ζωής 6-10 μηνών.

Νήματα aptos και φωτογραφία ενός λαιμού μιας κοπέλας.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα των νημάτων Aptos (Anti Ptosis), δηλαδή αντίθετα στη χαλάρωση, είναι ότι κοντινότερο υπάρχει στα πλαίσια ενός λίφτινγκ με νήματα. Το χειρουργικό λίφτινγκ φυσικά είναι μια άριστη μέθοδος αντιγήρανσης με αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι 15 χρόνια. Έτσι, η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής προκύπτει από εξατομικευμένη ανάλυση του προσώπου, των αναγκών και του χρόνου που έχει ο καθένας να διαθέσει για τη νεανικότητα του προσώπου και είτε επεμβατική, είτε μη επεμβατική, αποσκοπεί στο βέλτιστο και φυσικό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..